Hvordan man kan organisere en Hamper

September 28

Hvordan man kan organisere en Hamper

Din vaskerum kan være en notorisk uorganiseret sted. Dette gælder især, hvis du ikke har set steder at sætte dine beskidte vasketøj, såvel som forskellige steder for hver type af vasketøj. Løsningen på en uorganiseret, dårligt fungerende vaskerum kunne være så simpelt som at organisere en hamper område. Hæmmer området kan have en separat plads til hver type af vasketøj, som kan gøre sortering dit tøj, håndklæder og sengetøj en brise.

Instruktioner

•Figure ud af, hvor mange forskellige typer af vasketøj du har. Disse vil være de varer, der har deres egne processer til vask og tørring. For eksempel, du måske har farvet vaskeri, der skal vaskes i koldt vand og hængt til tørre og farvede Tøjvask, der kan vaskes i varmt vand og sætte ind i tørretumbleren. Andre typer af vasketøj omfatter hvide, bleget hvide, sokker og undertøj håndklæder, sengetøj og sarte.

•Få en separat hæmme plads til hver type af vasketøj du har. Du kan få separat hæmmer eller rullende opbevaring hæmmer, der tilbyder separate rum i én enhed.

•Sæt hæmmer i din vaskeri område. Sætte dem i orden af mest tilbøjelige til at fylde op først, farvede Tøjvask, til mindst tilbøjelige, såsom finvask.

•Tilføj en anden separat hæmmer, som normalt kan være mindre end resten, at din vaskeri område for varer, der skal behandles pletter før hvidvaskning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com