Måder at stoppe Global opvarmning i hjemmet

09/29/2012 by admin

Måder at stoppe Global opvarmning i hjemmet

Global opvarmning er ofte beskrives i brede, generaliserende vendinger, som globale ledere hash ud massive politikker til at løse problemet. Der er dog en række skridt hver person kan tage i eget hjem til at mindske virkningerne af den globale opvarmning. Disse trin kan variere fra mindre livsstilsændringer til betydelig eftersyn.

Købe energieffektive varer

Der er en række forskellige apparater designet specielt til at maksimere energieffektiviteten, og købe og anvende dem kan reducere mængden af affald en person producerer, bremse udviklingen af global opvarmning. Energieffektive varer kan være stort eller småt, lige fra speciale pærer, der bruger mindre strøm til mere effektive vaskemaskiner og tørretumblere. Selv engangsartikler kan være mere energi-effektive. Eksempelvis køber friske producere i stedet for frosne kan hjælpe med at bekæmpe den globale opvarmning, som processen med frysning mad bruger betydeligt mere energi end blot høst friske varer.

Brug mindre energi

Vedtage flere vaner kan også medvirke til at reducere mængden energi en person bruger. Grundlæggende ændringer som at forsøge at fremskynde daglige brusere til at reducere mængden af varmt vand, der anvendes til indpakning en isolering tæppe omkring en vandvarmer kan medvirke til at reducere mængden energi en husholdning forbruger.

Minimere affald

Minimere mængden af affald en husstand producerer også vil gøre det mere energi-effektive. Holder en køleskabsdøren åben for korte perioder, indkøb og installation af energibesparende døre og vinduer og gør vaskeri kun når maskinerne er fuldt lastet er alle måder at begrænse spild af energi. Desuden, vil og sørg for at genbruge elementer i stedet for at smide dem væk bidrage til at minimere andet affald, som hvad ville endnu en gang gå til en losseplads i stedet kan genbruges.

Go Green

At tage på flere "grønne" og miljøvenlige, kan projekter også hjælpe bekæmpe den globale opvarmning. Træer forbruge kuldioxid, der driver, global opvarmning, så plantning flere af dem, der kan medvirke til at reducere problemet. Installere solpaneler eller vindmøller til at hjælpe strøm reducerer et hjem også forbruget af fossile brændstoffer, en stor bidragyder til den globale opvarmning. En person kan også tilskynde naboer, lokale virksomheder, og skoler og kirker til at vedtage lignende foranstaltninger, hjælper sikre hele Fællesskabet gør hvad den kan for at håndtere globale opvarmning.

Relaterede artikler