Sådan Care for blomstrende Bradford pæretræer

September 29

Sådan Care for blomstrende Bradford pæretræer

Tilstedeværelsen af blomstrende Bradford pæretræs knopper er et sikkert tegn på forår. Dette skrøbelige træ har vundet popularitet i de seneste to årtier og ses ofte i bymiljøer. Kan prale med hvide blomster og blade, der bliver rød og orange i efteråret, Bradford pæretræ kræver en vis mængde af pleje.

Instruktioner

•Kapacitet træet en gang om ugen, hvis det er blevet plantet inden for det sidste år. Placer en slange omkring foran træet og lad vandet til at suge jorden i en time en gang om ugen. Træer ældre end 1 år bør vandes hver 10 til 14 dage. Vanding tidsplanen bør imidlertid justeres efter vejret. For eksempel, hvis det har regnet i løbet af ugen, bør du vente endnu en uge før du vand træet. Under usædvanligt tørt og varmt vejr, vanding træet to gange om ugen.

•Sæt barkflis omkring din blomstring Bradford pæretræ. Barkflis forhindrer ukrudt og græs fra vokser rundt om træet og stjæler næringsstoffer. Derudover barkflis hjælper med at beskytte de trærødder og holder dem varme. Holde niveauet barkflis omkring 2 til 4 inches høj i en cirkel af 2 til 3 fødder rundt om træet. Undgå at lade barkflis at røre træet, da det kan forårsage svamp til at vokse.

•Prune din blomstring Bradford pæretræ i sensommeren med sakse. Beskæring er forpligtet til at holde din træet vokser i den korrekte måde. For eksempel, blomstring Bradford pæretræer bør være beskåret for at have én vigtigste centrale gren, med andre mindre grene vokser fra det. Disse filialer bør være jævnt fordelt. Du skal også fjerne lemmer, der krydser eller fortrængning andre eller lemmer, der vokser i en opretstående eller unormale retning. Hvis dit træ bærer spurs mellem grene, skær dem ud når de begynder at vokse.

•Fertilize din blomstring Bradford pæretræ i foråret, er begyndt i sit andet leveår. Du bør befrugte træet omkring to uger før det forventes at blomstre. Bruge 2 ounce af ammoniak nitrat gødning for hvert år siden plantning. Hvis du bemærker, bladene er bleg grøn eller gul i sommer, tilføje mere gødning det følgende år. Hvis nye vækst er mere end 12 tommer i løbet af året, reducere mængden af gødning.

Tips & advarsler

  • Blomstrende Bradford pæretræer er ganske delikat og lemmerne og filialer er tilbøjelige til at bryde under storme. Derfor forsøge at holde området omkring træet klart andre træer, planter og objekter, der kan blive beskadiget af faldende grene.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com