Hvornår starter Rose af Sharon Bud eller Bloom?

September 30

Hvornår starter Rose af Sharon Bud eller Bloom?

Rose af Sharon er en almindelig betegnelse for Hybiscus syriacus, et medlem af familien Malvaceae eller Katost og en slægtning af almindelig Stokrose. Rose af Sharon blomstrer om sommeren, generelt startende i juli og kan fortsætte blomstrende i seks uger.

Planteegenskaber

Rose af Sharon er en busk, der kan trimmes og dyrkes som et standard eller lille træ. Afhængigt af sorten, kan planterne vokse til at være 10 fod høj og 4 til 6 fod bred. Bladene er mørkegrønne, vagt trekantede og fliget.

Blomster

Blomsterne emerge fra buttet, runde knopper, der begynder at danne i slutningen af foråret. Ligesom de fleste af deres hibiscus og malva slægtninge har rose af Sharon fem-grafitmine, Almindelig Stokrose-lignende blomster med en høj gul staminal kolonne i midten. Blomsterne kan være hvide, pink, lilla, blå-lilla eller undertiden bi-farvet.

Overvejelser

Hvis ikke beskæres efter blomstring, kan Rose af Sharon blive langbenet og skvattet i udseende. Det er også en grasserende selvstændig såmaskine. Moderne stammer, såsom dem, udviklet på den nationale Arboretet (including'Helene', 'Diana', 'Aphrodite' og «Minerva») ikke har denne egenskab, som de producerer meget få frø.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com