Hvordan til at befrugte Philodendron Selloum

October 1

Philododendron selloum, nu officielt kaldes Philodendron bipinnatifidum, er hjemmehørende i Sydamerika. Det er en nonclimbing sort, eller "træ philodendron," som det er mere almindeligt kendt. I naturen vokser denne philododendron i skovbunden, hvor dens stammen kan nå mere end 8 fod i diameter og bladene vokser til 2 fod i længden. Dyrkningen er stadig meget mindre og generelt er vokset i varmere klimaer eller som en stueplante. Vokse Philodendron selloum udendørs i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 8b gennem 11.

Instruktioner

•Fertilize den indendørs Philodendron selloum med standard stueplante gødning. Anvende gødningen hver fjerde uge fra foråret indtil midfall til den sats, der er foreslået på etiketten. Vand planten efter gødskning.

•Leach pottemuld tre gange om året til at fjerne bebyggede gødning salte. Kør vand over jorden, indtil det løber ud af drænhul i bunden af puljen. Gentag denne procedure tre gange, Tillad pot at dræne mellem hver iblødsætning.

•Anvend en 10-10-10 gødning for den udendørs-vokset philodendron. Bruge sats anbefalet på pakken og drys det på jorden omkring planten, på dripline. Dette er den bredeste del af anlægget. Vand i en dybde af 10 inches efter gødskning. Anvendelse af gødning hver anden måned, mens det er i aktiv vækst.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com