Hvordan man kan forstå fem naturlige møl bold alternativer

October 1

Hvordan man kan forstå fem naturlige møl bold alternativer

Mølpose er pesticider reguleret af US Environmental Protection Agency. Disse magtfulde kemikalier er beregnet til at blive brugt i en tæt lukket beholder, hvor pesticidet fordamper og dræber møl og deres larver. Kemikalier i mølpose ofte er giftige, og mange mennesker finder lugten af mølpose ubehagelige. Heldigvis er der flere naturlige mothball alternativer, at frastøde disse insekter uden skadelige kemikalier eller ubehagelige lugte.

Instruktioner

•Wash og tør tøjet grundigt inden du lægger dem væk. Møl synes at være tiltrukket af menneskelige dufte, så en vare, der har været slidt men ikke vasket er et oplagt mål. Elementer, der vil være oplagret i lang tid bør træffes uden for en eller to gange om måneden og udsættes for sollys. Børst tøj før returnere dem til opbevaring. Tæpper og tøj, der er out-of-season kan opbevares i lukkede beholdere.

•Støvposens revner og sprækker med borsyre støv til at styre eksisterende skadedyrsangreb. Borsyre er en ugiftige materiale bredt findes i naturen. Selv om ikke skadelige for mennesker, det lammer og tørrer de insekter, der kommer i kontakt med det.

•Opbevar tøj nær cedar chips eller blokke. Lugten af cedertræ er en naturlig møl frastødende. Sand cedertræ blokke eller erstatte chipsene, når de begynder at miste deres duft. Hvis du er heldig nok til at have en cedar kiste eller skab, udpege pladsen til dine uldvarer.

•Fyld en lille ostelærred eller bomuld taske med naturlægemidler repellenter. Oprette en lavendel pose tørret lavendel knopper. En pose fremstillet af en blanding af halvt mynte og halv rosmarin vil også frastøder skadedyr. Som en bonus er disse dufte meget mere behageligt end kemiske lugten af mølpose.

•Vacuum toiletter og tøj skuffer med en HEPA støvsuger. Vakuum andre steder, hvor lint, dyrehår og menneskehår kan indsamle, såsom møbler. Fnug og hår, der er blevet efterladt uforstyrret i lang tid er ideelle møl ynglepladser.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com