Min Bradford pæretræ lugter dårligt

October 1

Bradford pæretræer blev populære i 1960 ' erne, og blev udråbt som den perfekte landskabspleje træ. Deres oprejst, smalle form og tilpasningsevne til forskellige betingelser gjort dem til et godt valg for urban kvarterer, og selv indkøbscentre og langs veje. Årenes løb, men brug af Bradford pæretræ er aftaget på grund af et par potentielle passiver. Træet vokser hurtigt og har svage træ, derindgiverden tilbøjelige til vinter skader. I foråret producerer træ dejlige hvide blomster, der desværre har en ubehagelig lugt. Denne lugt er en normal del af træet og ikke et problem.

Instruktioner

•Prune træ tilbage i slutningen af vinteren til at fjerne svage, døde træ, samt grene der gnider mod hinanden eller vokse lodret. Grene af Bradford pæretræer har tendens til at vokse meget tæt sammen. Når crotches eller steder hvor grenene mødes, er mindre end 8 tommer bred, kan træet til sidst knæk eller bryde fra hinanden. Brug Beskæresave eller en beskæring så fjerne disse filialer. Beskæring ikke kun forbedrer træs sundhed, men fjerner nogle af blomstre knopper, minimere lugt.

•Tag blomstrer med sakse hvis du finde lugt meget offensiv. Beskæring hver blossom, dog er krævende arbejde og vil fjerne skønheden i træet i fuldt flor.

•Lad blomster på træet og Nyd træet langvejs fra. Inden for to til tre uger, blomstrer vil falde og lugt forsvinder.

Tips & advarsler

  • Overveje andre mere hårdføre prydtræer, som Krabbe æbler og blomstrende blommer, når det drejer sig tid til at udskifte Bradford pæretræ. Disse træer ikke producere en lugt og lever længere.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com