Hvornår er det sikkert at plante tomater i Ohio?

October 2

Hvornår er det sikkert at plante tomater i Ohio?

Tomater er en af de mest populære planter for hjemmet haver--- og når der dyrkes korrekt, en enkelt tomatplante kan producere op til 10 pounds af frugt. Tomater kan dyrkes i Ohio udendørs i de varmere måneder.

Hvornår man skal plante

Ohio gartnere skal plante tomater efter faren for frost er overstået. Datoen for den sidste frost afhænger af hvor du bor; til USDA hårdførhed zone 5, den sidste frost er generelt i midt-til slutningen af maj, mens den sidste frost i zone 6 sker normalt tidligere, under den sidste uge af April eller første uger af maj.

Start tomater fra frø

Hvis du planlægger at starte tomater fra frø, kan du plante frø i potter eller frø bakker i marts eller begyndelsen af April. Transplant planter udenfor, når faren for frost er gået.

Advarsel

Tomater er særligt følsomme over for temperatur, og kan tabe deres blomster, hvis temperaturen falder under 55 grader om aftenen. Blossom drop kan forhindre anlægget producerer frugt. Hvis der er en uventet fald i temperaturen, når du planter dine tomater uden for, beskytte de unge planter med en flydende række dækning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com