Hvordan man sikkert genbruge pres behandlet træ

October 4

Hvordan man sikkert genbruge pres behandlet træ

Genbrug er en meget ansvarlig ting at gøre. I stedet for at spilde materialer, der kunne genbruges og tillader dem at ende op i en dumpster og i sidste ende, en losseplads, du kan tage dem til en genbrugsstation hvor de kan blive istandsat og genskabt i nye materialer. Nogle materialer, men er en smule vanskeligere at genbruge end en plastflaske eller aluminium kan. For eksempel, tryk imprægneret træ indeholder potentielt farlige materialer og kræver lidt ekstra viden og sørge for at genbruge.

Instruktioner

•Find ud hvis træ du beskæftiger sig med er faktisk presset behandlet træ. Du kan kontakte den fabrikant, installatør eller detail butik hvor du købte træ til at finde ud af. Også, hvis du finder en grønlig farvetone på træ, så er det mest sandsynlige pres behandlet. Træ genstande fremstillet efter 2003 er mindre tilbøjelige til at være lavet af pres behandlet træ, fordi de fleste producenter holdt op med at sælge det på grund af potentielt farlige materialer.

•Tag på handsker, en beskyttende ansigtsmaske og briller før håndtering af pres behandlet træ. Dette vil hjælpe med at beskytte dig fra eksponering for arsen, en giftige og potentielt farligt materiale fundet i pres behandlet træ.

•Gather trykket behandlet træ og tage det til en fast affald håndtering facilitet i dit community. Din lokale genbrugsstation kan også acceptere mindre mængder af dette materiale. Forstå, at du aldrig skal brænde eller slibe pres behandlet træ. Dette kan frigive de farlige stoffer i luften.

•Wash dine hænder, arme og andre kropsdele, der kan være kommet i kontakt med træet grundigt efter håndtering af det. Håndtering pres behandlet træ kan udsætte dig for arsen, og vask dine hænder og andre dele af kroppen, der kan være kommet i kontakt med træ vil medvirke til at reducere din risiko for eksponering.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com