Om Above Ground Pools

10/04/2012 by admin

Om Above Ground Pools

Overjordiske pools er en af de mest populære tilføjelser, at husejere gør deres værfter. Men der er en masse ting at se på. Ikke alle overjordiske pools er skabt lige; så jo mere oplyst du er, jo bedre dit valg vil være.

Typer

Blød-sidet pools, også kendt som bærbare puljer, kan er nemme at installere og skilles ad og pakket cirka en time. De kommer i runde og rektangel figurer.

Hårdt-walled pools kommer runde eller ovale formet. Den begrundelse, at vil være under poolen skal forberedes ordentligt og det er mere vanskeligt at sætte sammen.

Funktioner

Soft-side pools er blot en ekstra tyk pool liner holdt op af PVC rør. De rektangulære svømmebassiner kommer i størrelser fra 9 af 17 fødder til 25 af 41.5 fødder og enten 4 eller 5 fødder dyb. Runden fra 12 til 17 fod i diameter og 4 eller 5 fødder dyb.

Hard-sidet pools kommer i mange størrelser. Runde pools kan variere i størrelse fra 12 til 33 fod i diameter. Ovale pools spænder fra 12 af 20-24 fødder til 21 af 41 fod; de kan variere fra 4 til 6 fod dybt. De er konstrueret med en ramme lavet af metalplader på en metal væg. En top jernbane, der holder alt sammen, herunder den vinyl liner, der indeholder vand.

Funktion

Funktionen af en over jorden pool afhænger hovedsageligt af størrelsen. De mindre swimmingpools og lavere dybder er mere for børnene og de større puljer, der kan gå så dybt som 6 fod er egnet for store familier og dem der kan lide at kaste store pool parter. En over jorden pool vil forvandle din værftet til din egen personlige rekreativt område

Overvejelser

Størrelsen af din ejendom er en af de største overvejelser. Mens der er masser af standard størrelser til rådighed, mange producenter vil gøre brugerdefinerede størrelser. Hvor meget af din værftet plads er du villig til at afsætte en pulje? Du skal også tænke over muligheden for at installere et dæk eller køber en pool, der kommer med sin egen. Der er mange ekstramateriale, der er virkelig fornødenheder, som du er nødt til at faktor i omkostningerne ved poolen samt, nemlig pool filtre, dækker, varmeapparater, lys og redskaber til rengøring. Endelig, du skal tage i betragtning lokale love vedrørende spørgsmål som hegn poolområder.

Potentielle

At sætte i en over jorden pool har potentiale til at påvirke den værdi og omsættelighed af dit hjem. Ikke alle er på udkig efter et hus med en pool. I-jorden pool kan slukke en god antallet af købere. Overjordiske pools, på den anden side kan let flyttes. Du kan tage dem med dig eller lave en aftale med den nye ejer at købe den. Og de føler ikke bundet til noget de ikke ønsker.

Relaterede artikler