Typer af blomster, som kommer tilbage hvert år

October 6

Mange af de mest populære blomsterplanter er stauder, planter, der vokser i flere sæsoner. Stauder kommer i alle former, størrelser, typografier og farver. Planlægge et flerårigt blomsterbed eller bruge dem i containere og haven senge med andre planter, sådan enårige eller pærer.

Helenium

Der omkring 40 arter af Helenium og de varierer i farve fra strålende gule, Helenium hoopesii, til orange-rød, Helenium autumnale. Blomsterne ligner tusindfryd og planterne vokse fra to til fem fod høj, afhængigt af sorten. Heleniums vokser godt i fuld sol og kan formeres ved deling om foråret. Deadhead brugt blomst stængler og fjerne døde blade i hele sæsonen. Skære planterne tilbage til jordoverfladen efter den første frost.

Aster

Asters kommer i en bred vifte, men de alle blomstrer i sensommeren ved faldet. Den hårdføre staude vokser i store klumper, der kan opdeles i slutningen af vinteren til formering. Asters vokser bedst i fuld sol, men de vil tåle let skygge. Holde blomsterbed mulched med godt rådnet organisk materiale til counter sygdom. Cut off brugt blomster efter blomstrer.

Lupin

Lupiner producere høj, tætpakkede spir af blomstrer i pink, rød, hvid eller blå. De blomstrer i maj-juni. Vokser til en højde af tre til seks fødder, er de ofte plantet i nærheden af bagsiden af en grænse. Lupiner vokser i fuld sol eller halvskygge, men bør plantes på et beskyttet område såsom langs et hegn eller mur. Deadhead blomsterne regelmæssigt og skære stilk ned til basen, når den blomstrende sæson er overstået. Fordi lupiner producerer deres egen kvælstof, bruge en høj fosfor-lav kvælstofgødning.

Nellike

Der er mere end 300 arter af Dianthus, som omfatter nelliker, pinks og Sweet William. Nelliker, D. caryophyllus, vokse mellem 12 til 20 inches høj. De er kendt for deres krydret, fed-lignende duft og lagdelte blomster. De kommer i farver som pink, rød, laks, lilla, hvid og gul. Nelliker foretrækker veldrænet, frugtbar jord og en solrig placering. De kan formeres ved stiklinger taget på næsten enhver tid i løbet af sæsonen. Fjern brugt blomster at tilskynde flere blomster.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com