WildBlue Installation Specs

October 7

WildBlue Installation Specs

WildBlue bruger retter ligner dem for satellit-TV til at give Internetservice til private og erhvervskunder. Den avancerede KA-band spot-stråle teknologi tillader hver ret til at modtage et stærkere signal, men udstyr også kræver præcis installation. Skålen skal monteres sikkert, hvor objekter ikke nemt flytte sit mål. Dette sikrer, at den modtager den bedste satellitforbindelse for at give kunder optimal Internetservice.

Parabol installationskrav

Tillægge en mast med en udvendig diameter på to-tommers fadet. Installere det mindst fem fødder væk fra jorden men ikke mere end 21 fod over jorden. Små børn skal ikke kunne nå parabol antenne.

Installation på en væg

Ved montering af parabol-antenne til en væg, skal strukturen kunne støtte den fulde vægt af udstyr. Hvis du installerer på en murværk overflade, Sørg for at skruerne er mindst to inches fra mørtelfuger at opnå et bedre hold. Installere vægbeslag et minimum af 12 inches fra væggens kant eller dør eller et vindue trim.

Installation til en pæl

Hvis der er ingen passende overflade tilgængelig for at sikre parabol til, derefter en polak kan sættes i jorden og fadet kan installeres på stangen. Stangen skal være angivet mindst 30 inches i jorden og udvide mindst fem fødder i luften. Bruge 120 pounds af beton eller mere for at sikre pol på plads. Selvom pole installation skal overholde specifikke krav, er indstilling af pol, selv ikke en del af standardinstallationen.

Grundstødning antennen

Wildblues satellit antenne skal installeres efter de lokale krav samt Wildblues grundstødning kode. Hver installation omfatter en #10 ring tungen jorden lug, en 5/16 ring tungen jorden lug, en #10-32 1/4 tommer skrue og 12 inches af ledning, der er enten #10 kobber ledning, #17 kobber-belagt stål wire eller #8 aluminium wire. I en standard installation bruges #8 aluminium eller #10 kobber ledning til jorden den 2,2 gigahertz grundstødning blok.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com