Porcelæn te Pletfjerning

June 4

En dejlig kop varm te kan være den perfekte, afslappende afslutning på en stressende dag, men rengøring dem te pletter på din porcelæn te kopper kan forlade dig stresset over det hele igen. Te pletter kan være nogle af de hårdeste pletter til bekæmpelse, især når de har bygget over et par dage eller et par år i mange tilfælde. Men med et par madlavning leverancer fra køkken hylde, og lidt energi, kan du fjerne pletter fra dine foretrukne porcelæn uden at efterlade et ar. Gør dig klar til nogle lys skrubbe!

Hvor slemt er pletten?

Det er bedst at tage sværhedsgraden og alder af pletten før dykke i hovedet først at rense den. For nyere, lysere pletter, kan du muligvis at løse problemet ved at anvende nogle ren citronsaft på pletten og forsigtigt skrubbe med en ren klud. De naturlige syrer i citronsaft bør nedbrydes pletten. En teskefuld salt opløses i lidt varmt vand vil arbejde på samme måde. Hvis din pletten er en smule heaver og også ældre, du bliver nødt til at samle nogle eddike, bagepulver, hydrogenperoxid (valgfrit) og lidt mere salt. Også få fat i en anden rengøring klud eller en gammel tandbørste til at skrubbe de hårde pletter.

At komme til den Nitty Gritty

Angribe disse ældre pletter med nogle bagepulver. Rengør din porcelæn kop med vand og sæbe, og mens koppen er stadig våd, begynder at skrubbe pletten med en fugtig klud eller en tandbørste pudret med bagepulver. Cup kan få en smule pastaagtige, men det er okay. Hvis dette ikke virker, gentage den samme proces med en smule bagepulver, men tilsættes ca 5 dråber af hydrogenperoxid til pastaen. Lad pastaen sidde i cirka en time at blegne pletter. Når du er færdig, Rens kop grundigt med varmt vand og blid opvaskesæbe.

Hårde ting

Hvis dette stadig ikke fjernet pletter på din porcelæn kopper, bryde ud af salt og eddike. Eddike er en meget stærk rengøring løsning, og dens sure egenskaber kan fjerne nogle af de stærkeste pletter. Bland en ¼ tsk salt med en spiseskefuld eddike til at skabe en meget tyk pasta. Påfør pastaen til pletter med en ren klud, og lad det sidde i ca. en time. Vaske skålene grundigt med varmt vand og blid opvaskesæbe at fjerne pastaen.

Problemforebyggelse

Du kan nemt forhindre vanskelige pletter vises din dyrebare porcelæn kopper. Ren din kopper straks efter brug. Jo længere en pletten sidder, jo sværere bliver det for at fjerne den fra kopper. Og hvis din porcelæn er sjældne og sentimentale, og en permanent pletten vil bryde dit hjerte, holde sig til lettere te gerne grøn te eller kamillete. Det er vigtigt at beskytte din investering. På samme måde sit bedste for at kontrollere din valgte rengøring metode på en kop for at sikre, at det ikke ændrer finish på porcelæn.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com