Træ skab arrangørerne ideer

October 10

Træ skab arrangørerne kan findes som fuld systemer til store walk-in skabe eller små flytbare enheder til at gemme en række tilbehør elementer. Skab designere installere tilpassede systemer til reach-in eller walk-in closets, som lagrer alle dine tøj og tilbehør på en måde, der passer til din livsstil. Installere din egen simple træ closet system vil hjælpe dig med at spare penge og gør det muligt at foretage ændringer i dit skab på din fritid.

Rød mahogni Closet System

Lavet af solid, hårdt træ, passer 16-tommer Deluxe rød mahogni Closet System fra John Louis hjem op til 22 fod af hyldeplads og op til 16 feet hængende plads og flere indstillingsmuligheder. Et praktisk alternativ til en fuld closet system, dette produkt er designet for store reach-in closets og walk-in-garderobeskab med sine 16 inches af hylde dybde. Tilgængelig på Sears.com.

Træ bukser Rack

Dette bukser rack er en stor mulighed for at organisere tøj inde i skabet eller i nærheden af et påklædningsområde. Med 12 polstrede, skridsikre barer, kan dine slacks holdes pæn, organiseret og ned af gulvet i dit skab. En lavere hylde kan bruges til at holde bælter og tilbehør, mens siderne af denne rack holder fire par sko. Denne rack er tilgængelige for køb på Buy.com.

Walk-In Closet rejsearrangoeren System

Walk-In Closet arrangør System af solidt træ toiletter omfatter fuld paneler og er modulopbygget, så det kan tilpasses til maksimal plads udnyttelse i de fleste rum. Dette system kan passe et skab plads op til 10 fod bred, men kan være udvidet ved at tilføje en valgfri tårn og/eller øverste hylder eller reduceres i størrelse ved at skære en af de medfølgende Top hylder til ønskede længde. Fås i espresso, kirsebær og ahorn krydderi på Solidwoodclosets.com.

Sko Rack Organizer

Skjul dine sko ude af syne i denne to Tier Cherry sko Rack skab træ opbevaring arrangør. Du kan passe omkring 24 par sko på denne rack afhængigt af stilen af sko. Med to niveauer tilgængelige sparer denne sko rack plads i dit skab ved at folde sko i en skjult skuffe rummet. Enheden er installeret ind i væggen, så det ikke falder frem. Kan købes på Furniturecreations.com.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com