Sådan ændres en ridning plæneklipper elektrisk kobling

October 13

Større ridning slåmaskiner, som Wright Sentar, Wright Stander, Exmark nul tænder og mange andre, brug en elektrisk kobling til at engagere knivene. Mens generelt pålidelige, kan denne type af kobling lejlighedsvis mislykkes og skal ændres. Dette er et job, mens ikke rigtig simpelt, er stadig godt inden for mulighederne i den gennemsnitlige hjemme mekaniker. Alle græsplæne slåmaskiner ved hjælp af en elektrisk kobling ikke kan manipuleret nøjagtig det samme, men der er nok at du skal kunne udføre denne reparation nemt ligheder.

Instruktioner

Sådan ændres en ridning plæneklipper elektrisk kobling

•Lift plæneklipper høj nok til at arbejde under det. Støtte det i denne forhøjede holdning sikkert. Hvis det er tilgængeligt, kan en lift bordet eller kæde hoist arbejde godt for dette.

•Tag sikkerhed dækker for at tillade adgang til bladet kørsel bælte spændet. Slip spændingen og fjern bælte fra remskive på den elektriske kobling. På Wright-maskine, er spændinger fjernet fra bæltet ved at indsætte en 1/2-tommer kvadrat drev breaker bar i det firkantede hul på spændet arm og dreje armen væk fra bæltet. Andre plæneklippere kan bruge en foråret loader strammer eller en mekanisk indstillelig. Justerbar tensioners vil have en gevind bolt, der skal være løsnet for at slappe af i remspænding.

•Locate stik til elektriske kobling og afbryder den fra ledningsnettet. Skub kobling wire gennem det hul, som det løber gennem på plæneklipperen dæk.

•Tag bolten holding koblingen til motoren krumtapakslen. Det kan være nødvendigt at løsne 4 bolte der holder motoren til plæneklipperen dæk og lirke motoren op omkring 1/4 tommer have clearance nok til at fjerne bolten.

•Skub koblingen ud motoren krumtapakslen, at bemærke forholdet mellem slot og middel til at forebygge koblingen fra drejning. På Wright-maskiner er dette et stykke af vinklen jern svejset på undersiden af plæneklipperen dæk, som er beskæftiget af et slot i selve kobling. Andre mærker bruger en pin eller bolt, der passer ind i et hul i flange af kobling cover.

•Skub den nye kobling til motoren krumtapakslen, gør at tasten drev er stadig i rillen i krumtappen. Også gøre visse det rigtige slot eller hul engagerer enheden til at holde koblingen fra drejning når engageret.

•Sæt en lille dråbe af Loctite mellemstærk threadlocker på kobling center bolt og tråd bolt til krumtapakslen slutningen. Stramme sikkert med et stik og afbryder bar.

•Stram motorens montering bolte, hvis det var nødvendigt at løsne dem for regnskabsafslutning. Tilslut derefter sele plug for den elektriske kobling.

•Udskift bladet drive bælte og derefter starte motoren. Afprøve driften af den elektriske kobling ved at dreje det. Udskift bladet bælte dækker.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com