Podning melontræsfrugter

10/14/2012 by admin

Podning melontræsfrugter

Pawpaw (Asimina triloba) er et træ hjemmehørende i det østlige USA, der er nød til sin unikke frugt. Melontræsfrugter kan formeres ved frø, selv om dette er en intensiv proces, der involverer en tre - eller fire-måneders kolde stratificering periode før frø vil spire. Selv da skal pawpaw sende ned en lang pælerod før skuddet viser sig og Karakteristik af træet producerede er variablen. Melontræsfrugter er også meget vanskelige at omplante. Disse egenskaber gør vegetativ formering med podning eller spirende det bedst egnede middel til at producere kvalitet melontræsfrugter i en relativt kort periode. Alle podning teknikker kan bruges på pawpaw, selvom T-spirende ikke anbefales. I stedet, bruge en metode, der er kendt som chip spirende.

Instruktioner

• Indsamle scion budwood fra de ønskede overordnede træ, når træet er hvilende. Afbrød podekviste omkring 6 inches lang fra kraftig, år gamle træ med enkelt i stedet for klynger, knopper. "Chip" podet til grundstammen vil være meget mindre end scion fjernet fra træet forælder og fremstillet af en af de centrale knopper på scion træ.

•Opbevar scion træ i fugtig, men ikke fugtig, sphagnum eller savsmuld indpakket eller forseglet i en plasticpose, holdt på eller under omkring 40 grader Fahrenheit, indtil graften kan udføres.

•Vælg og forberede Rodstokken. Rodstokken bør være en sund, energisk ung pawpaw af om samme diameter som en blyant. Fjern eventuelle blade i området hvor bud vil være podet til rodstok, omkring seks inches over jorden.

•Klippe Rodstokken. Den første skæres i Rodstokken gøres nedad til anlæg på om en 30-graders vinkel og trænge ind omkring en fjerdedel af den stængel diameter. Gøre en anden skåret 1 til 1,5 inches over den første snit. Skære indad og nedad indtil anden snit opfylder det første snit og et stykke træ kan fjernes.

•Klippe budwood ud af scion. Nedskæringer skal passe kærven i Rodstokken. Gøre den nederste snit omkring 0,5 inches nedenfor bud på en 30-graders vinkel. Den anden cut bør begynde 0,5 til 1 tomme over opløbet og komme ned bag bud at møde den første snit, tillader bud fjernelse.

•Sæt budwood i bestanden og sikre at cambium lag af hver rørende.

•Sno bud og lager tæt med en vandtæt materiale, der bevarer fugten og hold stykkerne godt indtil de helbrede sammen. Spirende elastikker eller polywrap er velegnede til dette.

•Man for chip-okulerede anlægget. Hvis bands eller film ikke nedbrydes naturligt når podekvisten er helet og scion begynder at vokse, skal de fjernes for at forhindre girdling. I foråret efter Unionen, fjerne alle top-væksten fra Rodstokken og hele tiden fjerne enhver ny vækst, der vises fra Rodstokken base under Unionen.

Relaterede artikler