Hvor lang tid tager det at høst Broccoli?

10/16/2012 by admin

Hvor lang tid tager det at høst Broccoli?

Mange mennesker, der har haver vælge for at dyrke grøntsager, fordi de er nyttige i forskellige spiselige præparater. For eksempel kan du spise broccoli rå i salater, pastaretter og gryderetter. Broccoli har en forholdsvis kort voksende sæson, så hvis du forskyde, plantning af denne grøntsag, du kan nyde det over en lang periode.

Sorter

Hvor lang tid det tager for en broccoli plante til at modne afhænger af sorten af broccoli, som du vælger at plante, da nogle sorter tage længere tid end andre. For eksempel er Coronado Crown broccoli moden i omkring 60 dage, mens Flash broccoli modnes i ca 50 dage. Overveje andre faktorer baseret på din voksende miljø, når du vælger en bred vifte af broccoli. For eksempel, hvis du bor i et varmt klima, gå med grøn magi broccoli, mens grøn Goliat er nemme at dyrke og blev oprettet for hjem gartnere.

Plantning frø

Broccoli er en cool-vejr plante, så det skal plantes udendørs, snart efter den sidste frost, eller i tid til at høste det før den første frost. Derfor kan du få et forspring på din broccoli høst af plantning frø i gryder og at holde dem indendørs. Broccoli er bedst når den holdes mellem 60 grader og 70 grader F, så plantning frø og holde dem indendørs i op til 30 dage kan beskytte dem mod elementerne i deres umodne faser. Plante din broccoli frø i en stor, flad container, og sikre, at de er omkring en 1/4 tommer under jorden og en tomme fra hinanden.

Plantning udendørs

Din broccoli frøplanter bør være omkring 4 inches høj, når de er klar til at blive plantet udendørs. Plante dine planter i rækker, der er mellem 8 og 12 inches fra hinanden. Hvis du har nok frøplanter at oprette rækker af broccoli, sikre dit rækker er omkring 3 fødder fra hinanden. Hjælp din transplanterede broccoli frøplanter overleve denne proces ved at befrugte dem med gødning høje fosfor og lavt kalium og nitrogen. Du kan finde transplantation starter løsning i de fleste havecentre.

Høst

Din modne broccoli vil være klar til høst ca 20 dage efter du transplantation det, hvis du opbevarede dine frøplanter indendørs for omkring en måned. Dette, selvfølgelig, vil afhænge af sorten af broccoli du vælger. Klip din broccoli planter fra anlægget og omfatter omkring 8 til 10 inches af stænglen. Høst broccoli før de enkelte broccoli florets bliver gule. Lederne af broccoli vil typisk være mellem 3 og 6 inches tværs når de er klar til høst. Høst din broccoli for sent kan resultere i woody stilke og løs buketter.

Relaterede artikler