Sådan fjernes en ovenfor jorden Pool

October 17

Overjordiske pools har været alternativ til de dyrere og mere permanent i jorden puljer til at slå sommervarmen i år. Over jorden pools er som regel metal-indrammede puljer med vinyl liner, der er runde, aflange eller oval i form. De varierer i størrelse fra 12 til 24 fod i diameter og mellem 3 og 5 fødder i dybden. At fjerne den overjordiske pool tager kortere tid end den oprindelige installation med aide et par hjælpende hænder.

Instruktioner

•Kontrollér med samlingen lokal eller amt bortskaffelse til steder, der accepterer denne form for affald. Mange lande har strenge koder for bortskaffelse af varer, der kan betragtes som kommercielle-grade materialer.

•Fjern alle tilbehør fra pool, såsom lejdere, pool legetøj, flåd eller flydende chlorinators. Al elektricitet til puljen skal afbrydes for at undgå elektriske stød.

•Udtøm vand fra poolen. Placer en pool vakuumslangen på bunden af pool liner, tænde pumpen affald indstilling, og derefter begynde processen med at tømme swimmingpoolen. Flyt ikke de vakuumslangen omkring poolen. efterlade det sted at tømme vand fra poolen.

•Mens pumpen er at fjerne vandet, andre kan begynde at fjerne top cap pladen, der dækker kanten af poolen rand. Nogle er skruet ned til at holde dem på plads. Når puljen er blevet tømt for vand, afmontere pumpen indtag (skimmer) og rest slanger fra poolen, og fjerne pumpen.

•Tag foringen fra kanter eller spor på den øverste kant af pool, flytte lineren til midten af poolen. Begynd afviklingen stolper fra caps og bundplade.

•Løsn bolte fra væggen, rul derefter væggen i en spole ved hjælp af reb eller gaffatape til at sikre væg for at forhindre det fra uncoiling. Fjerne enhver vand, der er forblevet i liner og fold. Skære linjen i mere håndterbare stykker, hvis det er nødvendigt. Puljen er nu klar til bortskaffelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com