Livscyklus af et blad

October 20

Selvom der er mange typer af blade og mange typer af træer, der bebor jorden, er livscyklus stort set den samme for dem alle. Et blad livscyklus er cyklisk, med dens liv og død dikteret af årstiderne. De fleste blade er født i foråret, live hele sommeren og dør i efteråret.

Fødsel

Bladet begynder livet i foråret, da træet skubber ud de nye bladknopper langs grenene. Knopper begynde at lave et stof kendt som sukker sap, der nærer træet. Dette stof vil blive gjort hele livet af bladet.

Udvikling

Til gengæld for fødevarer leverer træet vand og næringsstoffer, det absorberer fra jorden gennem rødderne, at bladene, således at de kan gøre sukker sap. Denne udveksling proces fortsætter indtil sent September eller oktober, når ændringen i dagslys timer udløser bladene til at stoppe produktionen af sap.

Forberedelse til døden

Træet sæler ud den vedhæftede fil på grenen, således at ingen vand eller mineraler kan leveres til bladet og ingen sukker sap kan leveres til træet. Dette segl er undertiden kendt som en sårskorpe.

Død

Bladet begynder at dø fra mangel på næringsstoffer. Bladene vil vise farver, fra rød til gul til lilla, og derefter til brun. Hud og stilken af bladet bliver skør og bladet vil derefter falde fra træet.

Kredsen af liv

De døde blade vil begynde at nedbryde i elementer, vender tilbage næringsstoffer tilbage i jorden for den næste generation af blade.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com