Hvordan at vokse skimmel hurtigt om brød

October 21

Hvordan at vokse skimmel hurtigt om brød

Skimmelvækst kan ødelægge et godt brød af brød men fungerer også som et sjovt og umagen værd videnskabeligt eksperiment. Venstre i længere perioder af tid, brød vil naturligt udvikle mug, en svamp, der udvikler sig fra sporer indsamlet af støv i luften, nedbryder brød af sin næringsstoffer og skabe en meget ubehagelig smag. Hvis du ønsker at studere vækst og virkningerne af Mugsporer på brød, kan du foretage en hjem eksperiment for at fremskynde skimmelvækst.

Instruktioner

•Vælg et brød med et højt vandindhold. Skimmel vokser hurtigst i fugtige miljøer, så bør du først overveje dit brød type. Brød som Boston rugbrød, havre klid brød og almindeligt hvidt brød har nogle af de højeste vand indhold, ifølge Phyllis Stumbo af University of Iowa ernæring personale.

• Indsamle støv på en vatpind. Du kan glide vatpind langs en støvet hylde, gulv, tv eller enhver anden overflade med et tykt lag af støv. Da støv indeholder sporer fra hvilke skimmel vokser, vil du ønsker at indsamle så meget støv som muligt.

•Rub vatpind over hele overfladen af din brød skive, belægning med støvet. Fugt fra brød kombineret med sporerne indeholdt i støvet oprette en ideel grobund for skimmelsvamp. Du kan også droppe et par drys af vand på brød skive.

•Seal dit brød i en lufttæt miljø at låse i støvet. Du kan placere den i en lufttæt sandwich taske eller Pak den i fast i plastikfolie.

•Sæt din brød i et varmt og mørkt miljø at fremskynde væksten processen. For eksempel, hjemmeside Science Fair eventyr anbefaler markedsføring brødet i en gammel mælkekarton, (helst en med spor af mælk stadig ladt tilbage) og forsegling låg. Lad brødet alene for ca 24 til 48 timer og fjerne.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttende handsker når du arbejder med støv og mug.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com