De bedste sukkermajs frø

October 22

De bedste sukkermajs frø

Sukkermajs er en af skattene i sommeren havearbejde. Fersk-plukket og uden skal i en gryde med kogende vand, er det en fest af søde godhed. Der er tre grundlæggende typer af sukkermajs, og bestemme, hvilke er bedst til plantning afhænger af din smag. Være sikker på at plante kerner af din valgte type, 9 til 12 inches fra hinanden i rækker 2 fod eller mere fra hinanden. Må ikke blandes kultivarer, eller du kan afvikle med en afgrøde af hård, stivelsesholdige felt majs. Plant mindst tre forskudte rækker for at sikre Vindbestøvning, og dyrke regelmæssigt for at holde ukrudt nede i løbet af vækstsæsonen. Stagger din beplantninger i to-ugers mellemrum fra midten af maj til midten af juni at have en konstant tilførsel af modning majs fra slutningen af juli til slutningen af September.

Standard sukkermajs

Standard sukkermajs har en cremet sødme, men skal spises meget hurtigt efter plukningen. Standard kultivarer omfatter arvestykke Golden Cross Bantam og Lochief, som modnes i 85 dage og er værd at vente. For en tidligere afgrøde på 58 dage, så prøv Earlivee eller Seneca horisont. Smør & sukker er især saftige, og kernerne er brogede hvide-og gule. Kog vandet, mens du er picking og afskalning kornet. Drop ørerne og slå brænderen. Lad det sidde til 5 minutter, tilsæt lidt smør og salt, og det er klar til at spise.

Sukkerholdige Extender sukkermajs

Hybrider kaldet sukkerholdige extendere indeholder en ekstra gen, der betydeligt øger sukkerindholdet i øret. Disse hybrider er blandt de creamiest, mest perfekt tekstureret typer af majs du kan vokse i et hjem haven. Med navne som Bodacious, Incredible og sukker boller er det ikke underligt disse sorter er velovervejet gourmet hjem-have majs frø. Prøv Pristine og sukker sne for koldere klimaer, og Seneca Dawn og D'Artagnan for bicolor sort.

Supersweet sukkermajs

Supersweet hybrider gøre for fremragende spise, men skal isoleres fra andre typer af majs. Hvis vind-bestøvning blander, vil det resultere i hård, stivelsesholdige felt majs. Plant supersweets mindst 500 fod fra andre majs sorter. Challenger sprød 'N søde er højtydende og tørke resistente, mens Aspen er forsynet med skarpe, hvide kerner. Bicolors indkvartering Aloha, Hudson og Phenomenal udfylde tjenesteliste af superior spise kvalitet majs.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com