Sådan foretages fejlfinding af en tilstoppet Toilet

October 24

Tilstoppede toiletter kan være den mest almindelige problem i et badeværelse. En langsom afløb eller store vare skylles ud i toilettet fangster i enten hals i afløbet eller i de vigtigste afløb. Blokeringen forårsager vandet til at bremse eller stoppe. At identificere problemet hjælper dig med at løse tilstoppe. At identificere den underliggende årsag kan du forhindre træsko i fremtiden. Alt, hvad der er nødvendigt er et stempel og en grundlæggende blikkenslager 's slange, der er en lang, flettet metal linje med en modhager for enden, tilgængelige fra enhver hardware butik.

Instruktioner

•Luk afløb på badeværelse vask eller balje og fyld armatur med vand. Fjerne afløb prop og overvåge vandet flyder ned i afløbet. Træsko i toilettet er i hovedlinien hvis vask eller balje afløb langsomt eller ikke dræne overhovedet. Hvis dette er tilfældet, springe til trin 3.

•Plunge på toilettet. En stemplet trækker nogen træsko i nakken af toilettet tilbage i skålen. Tryk på gummi hoved af stemplet mod afløbet åbning og tryk gentagne gange på ned og op flere gange. Du skal muligvis gentage processen for at få tilstoppe trukket tilbage i skålen.

•Skub pigtråd slutningen af en blikkenslager 's slange i toilet afløb. Skub den metal snor i afløbet, indtil du når blokeringen. Tvinge slangen igennem for at sikre du får forbi kurver af halsen på toiletkummen.

•Spin spidsen af slangen, følger fabrikanten operativsystem instruktioner. Spinning spidsen vil makulere alle organisk stof blokerer rør, tillader vand at dræne.

•Træk ud slangen og skylle toilettet.

Tips & advarsler

  • Hyppige træsko uden nogen tegn på store træsko når kaster angiver, at en ophobning af snavs blokerer for afløbet. En kemisk afløbsrens hældes i tanken og sidde vil rengøre indersiden af røret til at hjælpe med at begrænse eller forhindre toilet træsko.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com