Våbenhuset ideer til Ranch-stil huse

10/26/2012 by admin

Våbenhuset ideer til Ranch-stil huse

En ranch stil hjem er typisk kendt for sin enkle konstruktion og single-gulv layout. Men en ranch stil hjem byder på flere interessante ideer til en front veranda. Fordi gulvplads tendens til at være begrænset i en ranch stil hjem, er det at homeowner's fordel at oprette en nyttig såvel som æstetisk tiltalende veranda. En god veranda idé til en ranch stil hjem kan tilføje karakter til en meget grundlæggende hjem design.

Wrap-Around

En wrap-around veranda er én, der går rundt om én eller begge hjørner af huset og ned sidevæggene. Det er en stor veranda mulighed, der kan skabe en masse brugbar plads uden for hjemmet. En wrap-around veranda kan bruges som et dæk til grill og underholdende samt et sikkert sted for børn for at spille. Fordi det er en lukket veranda, kan beskyttende barn barrierer bruges til at indeholde børnene, mens forældrene nyder en anden del af våbenhuset.

Beton Patio

En konkret gårdhave veranda kan bruges til at oprette et unikt look til indgangen til dit hjem. Du kan bruges stemplet og farvede beton for at give udseendet af fliser, marmor eller anden overflade, som du foretrækker. Du kan også installere en indendørs/udendørs tæppe på dit konkrete gårdhave veranda for ekstra komfort. Denne slags våbenhus kan også fordoble som en dæk til underholdende, og du kan linje en konkret gårdhave med buske og buske kan tilbyde en lille mængde af privatlivets fred i visse dele af patio veranda.

Rasied dæk

En forhøjet dæk veranda har flere niveauer til accent hovedindgangen måde. Disse former for indgangsparti er godt for ranch stil hjem, fordi de tilbyder en måde at bryde op udseendet af dit hjem fra vejen ranch. Det skaber udseendet af flere niveauer til hjemmet, selvom det er en enkelt-etages ranch. Hævet dæk veranda kan også segmenteret og bruges til underholdende, eller det kan være en sikker legeplads til børnene og et opholdsområde.

Bugalow

Fordi din ranch stil hjem har kun én etage, kan du drage fordel af det og oprette en bungalow veranda. Bungalow veranda udvider vigtigste taget af huset for at oprette en veranda med et tag. Du kan hænge myggenet fra taget af din bungalow veranda at holde bugs om sommeren, eller du kan hænge blinds, der kan være lukket for at holde ud lys eller give dig personlige oplysninger på din veranda.

Relaterede artikler