Sådan kontrolleres for fugt inde i vægge

October 27

Kontrol af indendørs fugtighed er blandt ledende opgaver af enhver ansvarlige boligejer. Overskydende fugt i hjemmet kan føre til muggen lugt og tæppe skader eller endnu mere alvorlige problemer såsom skimmel og meldug, der kan udgøre en sundhedsrisiko for mennesker i dit hjem. Kontrollere områder af dit hjem såsom vægge for overskydende fugt er et glimrende middel til at opdage en fugt problem, før det bliver ud af hånden, men selvfølgelig rive op på væggene bare for at tjekke for fugt ville være en øvelse i tomhed. Heldigvis er der flere enklere metoder du kan bruge til at kontrollere vægge til en fugt problem.

Instruktioner

•Smell vægge til at kontrollere for eventuelle muggen lugt. Muggen lugt kan være tegn på skimmelsvamp og mug vækst bag væggen forårsaget af overdreven fugt. Den mere fugt der er bag en mur, jo højere fugtighed vil være bag væggen; stigninger i fugtighed intensivere lugte, så du kan mærke de muggen lugt eller andre husstand lugte at få stærkere og stærkere over tid.

•Look på vægge for synlige tegn på overskydende fugt. Enhver overflade misfarvning, pletter eller ændringer i teksturen på overfladen af muren kunne angive fugt bag væggen. For trævægge, check for deformation, vridning, henfald eller rådne. Også tjekke hvis maling anvendes på væggen revner, blærer eller peeling. Alle disse tegn kunne tyde på at der er overskydende fugt bag væggen.

•Kontrollér andre områder væk fra væggen for eventuelle tegn på overskydende fugt. Hvis indendørs luftfugtighed måles på et vilkårligt sted over 50 procent, kan dit hjem har en fugt problem, der påvirker væggene og andre dele af dit hjem. Check også for frost og is på kolde overflader, windows, loftsrum indramning eller andre overflader. Kontrollere enhver udsat VVS for sveden eller utæt. Hvis en eller flere af disse foranstaltninger viser, at du har en overskydende fugt problem i dit hjem, fjerne kilden af fugt lige væk for at forhindre skader på dit hjem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com