Voksende oplysninger på Portulaca

07/05/2014 by admin

Portulaca er en lav vedligeholdelse årlige med små, rose-lignende blomster. Det typisk vokser mindre end en fod høje og gør en attraktiv komposteringsprocessen. Den trives i rock haver, i revner i klippevægge og i mellemrummene mellem steppingstones. Portulaca er en alsidig kantning plante for grænser og i containere.

Krav

Portulaca, almindeligvis kaldet moss rose, er en tørke-tolerante, gror godt i fuld sol og næsten enhver type af jord. Den trives i enhver del af USA, men dør tilbage når rørt af frost.

Plantning

So frø på rede jord efter sidst frost tidspunkt eller starter dem indendørs 6 til 8 uger før du planlægger at sætte ud af planterne. Frøene er meget fine og svært at sprede eller spredes. Bland dem med sand til at gøre dem lettere at håndtere.

Pleje

Selv om det tåler tørke, blomster portulaca bedst når vandes regelmæssigt. Vand jorden i stedet for anlægget for at undgå skader på blomsterne. Planterne behøver gødning.

Problemer

Moss rose er underlagt crown rot i dårligt drænede jorde. Bladlus og root-knude nematoder er undertiden et problem. Bruge insekticid sæbe spray mod bladlus. Desværre er der ingen god forsvar mod rundorme.

Relaterede artikler