Hvordan man binder en Cavendish knude

October 29

En Cavendish knude er en type af slips knude. Det kaldes undertiden Windsor knude, selv om den er færdig som lidt symmetrisk mens en sand Windsor knude er symmetrisk. Faktisk Cavendish knude er magen til Four-in-hand knuden og er virkelig to successive bånd af Four-in-hand knude. Knuden blev navngivet af Thomas Fink og Yong Mao, to fysikere fra Cambridge University, der skrev bogen "85 måder at binde et slips". Cavendish knude kan lavet med nogen form for slips materiale og båret overalt og af nogen.

Instruktioner

•Sling slips på tværs af halsen med sin brede side på din højre og slippe en lavere end dens smalle side fod. Krydse den brede ende over den smalle ende, således at det er på højre side og den smalle ende er på venstre side.

•Kom den brede ende nedenunder den smalle ende, returnere det til højre men vendt. Bringe den brede ende af bindingen tilbage over til venstre side.

•Thread den brede ende fra venstre gennem hullet dannet i midten af armene på slips lige under hagen. Drop den brede ende til højre og derefter bringe det nedenunder danner knude over til venstre.

•Return den brede ende mod højre ved at overføre det over og på tværs af binde knude. Tråd ende over knuden og gennem hullet dannet af armene på uafgjort. Afholde den brede ende din hage og hals.

•Kontrollér, et lille hul i den dannende knude. Passere den brede ende ned i hullet. Hæve knude med den ene hånd, indtil det strammer på hængende brede ende af bindingen mens du trækker den smalle ende af slips med anden hånden. Holde op med at trække når knuden når midten af kraven.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com