Pleje af afskårne roser

10/29/2012 by admin

Pleje af afskårne roser

Uanset om din cut roser er en speciel gave eller samlet frisk fra din egen have, ordentlig pleje vil sikre, at den blomstrende vil skønheder vare så længe som muligt. Forlænge livet for roserne kræver kun et par minutter, og payoff er indsatsen værd. Hvis roserne er sund og blomstrer er kun delvist åbnet, kan lidt kærlig pleje forlænge friskhed af blomsterne i op til 10 dage.

Instruktioner

•Forbered en vase til din cut roser. Skrub vase med varmt, sæbevand vand. Hvis vasen er vanskelige at rengøre, suge det i en opløsning af 1 del husholdnings blegemiddel til 10 dele vand og derefter krat vase med en børste. Skyl vasen grundigt for at fjerne enhver vaskemiddel eller blegemiddel.

•Fyld en vase med varmt vand, derefter tilføje kommerciel blomstret mad. Foranstaltning vandet omhyggeligt, så Tilføj den korrekte mængde af materiale, som anvist på pakken. De fleste blomster mad kommer i små pakker og bør være blandet med en hastighed på 1 pakke for hver kop vand.

•Fyld en skål med varmt vand. Hold stilkenden hver Rose under vandet og bruge en ren og skarp kniv eller køkken saks til at klippe 1-2 inches off i slutningen af stilken. Fjern eventuelle blade, der vil være under vandet, så arrangere roserne i vasen.

•Tilføj ekstra vand og blomster mad som nødvendig for at opretholde det samme vand.

•Locate de afskårne roser fra opvarmning ventilationskanaler, solrige vinduer, pejse, varme apparater og air condition. Flytte roserne ind i et køligt rum om natten, hvis det er muligt.

Relaterede artikler