Sådan Stop utætheder i messing beslag

October 29

Sådan Stop utætheder i messing beslag

Når messing beslag lække, er det næsten altid på grund af dårlig installation. Messing beslag har en lille, kuppelformet plastik skive inde der fungerer som et segl. Hvis vaskemaskinen vender sidelæns eller ikke sædet ret når du spænd møtrikken, uanset hvor stramt du får montering, vil vand lække. Når dette sker, skal du løsne montering løs, igen passe vaskemaskinen og sætte montering tilbage på.

Instruktioner

•Åbn kabinet døren under vasken. Sidde foran åbning. Nå i og slå vand ventiler til fittings. De ligner almindelige hane håndtag. Der er to af dem, side om side. Slå dem begge ud i urets retning.

•Stick dit hoved inde i kabinettet åbning så langt som du kan og slå op. Messing beslag er dem, der krog på bunden af dit vandhane på begge sider. Der er en slange på vej ud i bunden af dem begge. Identificere den, der er utæt. Det vil være våd, eller faktisk har en opsamlingsskål af vand på det, eller slangen faldende fra det bliver vådt.

•REACH op med en skruenøgle og løsne montering, at dreje det mod uret. Når det kommer løs, vil en lille mængde af vand spild fra det.

•Reach i og rense slutningen af vandhanen hvor montering kom ud. Spin en klud omkring tråde til ren off alle snavs eller gamle Teflon tape. Skrælle 6 inches af nye Teflon tape og pak det omkring tråde af vandhanen hvor montering kom.

•Træk slangen ud af kabinettet og sidde op. Hold montering med den ene hånd og skubbe på slangen med anden hånden til at løsne plastik skive, indtil det kommer løs.

•Sæt spidsen af en lille skruetrækker i montering og tryk ned på vaskemaskinen hele vejen rundt så vaskemaskinen fastlægger jævnt over ende af slangen, der stikker op fra bunden af armaturet. Tryk ned på det, indtil det bliver sat over ende af slangen og er endda hele vejen rundt.

•Skru montering tilbage på bunden tråde af vandhanen over toppen af den nye Teflon tape. Skrue montering på hånden forsigtigt og langsomt, så du ikke får vaskemaskinen sidelæns. Når montering er for stram til at slå med hånden, nå op med skruenøgle og afslutte stramme den. Tænd for vandet igen.

Tips & advarsler

  • Der er andre messing beslag, såsom oven på vandvarmere; Det er nøjagtig det samme. Du kan støde på en større eller mindre montering, men disse også arbejde på samme måde. Fittings i bunden af slangen fra vandhanen er stål, men de fungerer på samme måde.
  • Være forsigtig, du ikke cross-tråd messing montering. Hvis du ikke kan gøre det med fingrene, eller det ser ud som det er lidt sidelæns, tage det ud og skru den på igen.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com