Hvordan til at plante mandler

October 31

Hvordan til at plante mandler

Mandler er en glimrende kilde til enkeltumættet fedt, det gode fedt, der reducerer risikoen for hjertesygdomme. De er også høj i magnesium, vitamin E og kalium. De mandel nødder, som mennesker forbruge er frø af mandel-træet, der er spiret og plantet for at vokse et nyt træ. Iblødsætning mandel nødder forårsager nødder til at spire, der forbereder dem til udplantning.

Instruktioner

Spirende nødder

•Vælg hele, udbælgede mandler fra en lokal helsekost eller supermarked.

•Tag mindst tre til fire frø fra mandelskaller ved sprængning skaller med en nøddeknækker. De mandel frø har en lav chance for at spire og vokse, hvilket gør flere frø nødvendigt.

•Soak frø i en skål med vand i op til 24 timer, men ikke mindre end otte timer. Dække skålen med plastik klamre wrap og tillade frøene i blød.

•Bury mandel frø, sømmen side op i en gryde, der indeholder en blanding af én del vermiculit, en del sphagnum og en del jord. Dette vil give en beluftet blanding for mandel frø til at trives. Begrave alle frøene i separate Potter skal have en bedre chance for en spiring.

•Tillad mandel frø til spire inde i deres gryder. Give de mandel frø med fuld sollys og holde jord blanding, fugtige, ikke helt mættet. Vent indtil mandel frø har spiret og være forsynet med mindst to til tre blade før transplantation. Ikke alle frøene kan spire, så kassér frø der ikke spirer når de vellykket bryde gennem jorden og bærer blade.

Plantning mandel spire

•Plant mandeltræ i et sted, der modtager fuld sol og er sammensat af jorden, som er svagt basisk og sandstrand. Hvis ingen sådan stedet eksisterer, fjerne jorden fra et område, der modtager fuld sol og erstatte det med en sandet, svagt basisk blanding fra et lokale Planteskole eller hjem forbedring butik. I slutningen af vinteren eller det tidlige forår til at sikre, at rødderne har rigelig tid til at vokse, før energi er nødvendig for spirende plante sætteplante.

•Dig et hul i jorden, der er lidt større og dybere end rodsystemet. Tjek snavs i bunden af hullet og hvis det føles tør, give det en sund drik vand. Ikke plante træets rod bud alle lavere end den jord at forhindre potentielle problemer senere.

•Fyld i området omkring rodklump ved at erstatte den tidligere fjernet jord med dine hænder. Pack snavs omkring rodklump til at sikre, at jorden og rødderne er i kontakt. Bruge en lille skovl til at erstatte de resterende jord.

•Stake træet for at forhindre den skrøbelige unge fra bøje eller bryde i vinden.

•Tilvejebringelse mandel sætteplante med en sund drik vand. I de efterfølgende uger og måneder, overvåge jorden omkring sætteplante, og når det føles tør, giver det nok vand til at oprette en 2 - til 3-tommer lag af fugt i jorden.

Tips & advarsler

  • Overveje klima af din placering før plantning et mandeltræ. Mandeltræer trives i varmere klimaer og vil potentielt omkomme i en barsk, vinter miljø.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com