Hvordan man opbygger en træ trappe med en lille dæk på en 90 graders vinkel

October 31

Hvordan man opbygger en træ trappe med en lille dæk på en 90 graders vinkel

Når du arbejder trappen, er den simpleste konstruktion at køre ad trappen fra det lavere niveau til øverst i en straight køre. Lang trapper kan være farlige, især på udendørs konstruktion. En måde at afhjælpe dette problem er at konstruere en landing dæk halvvejs op at oprette to kortere trapper. Dette gør det også muligt at opbygge dine trapper i et mindre område, eller et rum, der ikke tillader en straight-run fra dæk til jorden.

Instruktioner

Layout

•Measure dine dæk fra jorden til toppen af bunken. Divider det med otte at få antallet af nødvendige skridt. Divider dette tal med to. Multiplicere svaret med 10 inches. Måle fra dæk denne afstand til at finde, hvor foden af den øverste trappetrin vil ende.

•Mark din landing dækket med en træ aktiepost i hvert hjørne. Gøre kant nærmeste hoveddækket 10 inches tættere til dæk end slutningen af trappe. Gøre dine dæk mindst 3 fod lang og lidt bredere end dine trapper.

•Find 10-tommer mærke på den korte side af din indramning square og wrap en snor rundt om den. Finde 8-tommer-mærket på den lange ende og strække streng på tværs til det og pak det omkring, binde det lunt.

•Lay pladsen på en 2 af 10 bord, med strengen matches til en kant og hjørne af pladsen på brættet. Spore hjørne af pladsen til at markere et trin. Skift pladsen indtil strengen på den korte side kampe op til slutningen af linjen fra den lange side og spore igen. Gentag for hvert trin. Disse er stringere; Mark fire af dem.

•Brug pladsen til at markere et 90 graders linje over hele linjen fra bundlinjen du spores fra den korte side af pladsen, og en anden fra den øverste linje du spores fra den lange side af pladsen. Gøre dette til hver stringer og skære dem til længde på disse linjer.

Trapper

•Klippe hakkene du spores med en jig så. Skåret en 2 af 10 og én 2-by-8 for hvert skridt, så længe du ønsker dine trapper at være bredt ved hjælp af en rundsav. De skal være mindst 24 inches lang.

•Lay stringere ud to parvis, parallelt med hinanden, med punkterne i hakkene opad. Skrue én 2 af 8 mellem hvert par af stringere på hver 8-tommer ansigt med 3-tommer behandlede dæk skruer, to for hvert stykke, ved hjælp af en Akku boremaskine.

•Tilføj a 2 af 10 på toppen af hver 2-by-8, således at den udvendige kant af 2 af 10 er flush med ansigtet af 2 af 8. Skrue dem til stringer, med to 3-tomme behandlet dæk skruer i hver ende af hvert stykke.

Installation

•Dig 24-tommer-dyb post hul i stedet for hvert spil. Stå en 4 x 4-behandlet indlæg i hvert hul. Skær to 2-af-8s til bredden og to 3 inches kortere end længden af din landing dæk. Bolt dem til stillinger med 3-tomme lag bolte i korrekt højde, til at oprette en rektangel ramme. Bor en 1/4 tomme hul for hver bolt. Drive dem ind med en topnøgle.

•Tilføj a 2 af 8 mellem side boards, hver 12 inches, med 3-tommer behandlede dæk skruer gennem uden for bestyrelserne i enderne. Bruge to skruer i hver ende. Skære 5/4-af-6 behandlede dæk bestyrelser så længe som din platform. Afskære indlæg flush med kant brædder ved hjælp af en bajonetsav. Skrue dæk boards til toppen af platformen.

•Drill 1/4 tomme huller gennem kanten bestyrelserne i de øverste og nederste platforme hvor stringere møde dem. Vedhæfte stringere med lag bolte igennem disse huller fra indersiden ind i bagsiden af hver stringer.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com