Hvad slags metaller er isoleret kabel?

October 31

Hvad slags metaller er isoleret kabel?

Isoleret kabel består af to eller flere sammenflettede metaltråd dirigenter. Metallet anvendes til at gøre ledningen er stærkt ledende, og derfor skal være isoleret. En ikke-ledende materiale er anvendes til at ombryde ledninger for at forhindre kortslutninger, chok og brande. Den National Electric Code fastsætter retningslinjer for hvilke typer af kabler der skal bruges til alle formål; imidlertid er nogle ansøgninger indbyrdes udskiftelige. Under disse omstændigheder spiller vægt og omkostninger en faktor som kabel er bedre egnet til en opgave.

Isolering typer

Kablet er isoleret med enten polyvinylchlorid (PVC), Teflon, glas eller keramik. PVC er den mest almindelige form for isolering for moderat lave eller høje temperaturer. Teflon har program spænder fra 400 til 900 grader Fahrenheit, og fiber vævet glas isolering maksimal varmekapacitet er 1.300 grader Fahrenheit.

Kobber

På grund af dens ledningsevne, kobber er den mest udbredte metal i isolerede kabler. Meget formbart, kobber kan være bøjet, strakt, formet og manipuleres uden at skade funktionaliteten af ledningen. Kobber er modstandsdygtig over for korrosion og har et smeltepunkt på 1.981 grader Fahrenheit, hvilket gør den ideel til højspænding applikationer og bruge i fugtig, fugtige områder. Kobber er traditionelt dyrere er tungere så andre metaller, der anvendes i isolerede kabel.

Aluminium

Aluminium anvendes i nogle tilfælde som en lysere, mere omkostningseffektiv metal alternativ i isolerede kabler. Aluminium giver ikke som meget elektrisk ledningsevne som kobber, men sin lette vægt og lave omkostninger gør det nemmere at arbejde med, og ideelle til brug i lange køre programmer.

Kobber pletterede aluminium Wire

Bruges til at sende elektricitet, varme og oplysninger, består kobber pletterede aluminium wire (CCAW) af en kobber-belagt aluminium wire. CCAW er meget lettere end traditionelle kobbertråd og koster mindre at producere. Primært anvendes i kommunikation kabler, CCAW kan prale af en højere elektriske sendefrekvens så kobber eller aluminium alene. Kabel-tv-forbindelser, kabelmodem og Internet tilslutningskabler bruge isoleret CCAW til at etablere netværksforbindelser.

Bronze

Raffineret kobber almindeligt anvendt i wire har en negativ hældning mellem stuetemperatur og-387 grader Fahrenheit. Når varmeledning bruges til at køle ledningen, betyder en negativ hældning, at køling afsnittet center bliver vanskeligere, forårsager en større stigning i temperaturen. Da pladsen er begrænset og opretholde temperaturer er afgørende, bruger NASA monoton stigende termisk bronze isolerede kabler til James Webb Space Telescope.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com