Sådan lå træ pyntede

November 2

Sådan lå træ pyntede

Der er muligheder for dæk bestyrelser i 2010, som ikke var tilgængelige, et årti siden. Du kan få dækket bestyrelser, der er en plastik og træ blanding materiale, der aldrig skal udskiftes eller en trykimprægneret tømmer, som skal vare dig 10 år. Til enten mulighed, kan du lægge en træ dæk med blot et par træbearbejdning tools.

Instruktioner

•Fjern alle gamle pyntede. En magt skruetrækker med lidt nye vil fjerne de fleste gamle skruer. Du skal muligvis bruge en skrue extractor redskab for enhver, at knække eller blive strippet. Følg anvisningerne for skrue emhætte, hvis nødvendigt. Et brækjern og hammer er også nyttig.

•Lay af træ pyntede vinkelret på gulvet tværbjælke. Gulv bjælker er bestyrelser, der fordelte 16 inches fra hinanden, støtte den pyntede. Overhæng den pyntede 1,5 tommer på alle sider af dækket. Hvis det tager mere end ét stykke pyntede for at spændvidden af dæk, skære pyntede så det lander midt i en sal tværbjælke. Brug en gering sav til at skære den pyntede.

•Skru pyntede ned til gulvet tværbjælke bruger to dæk skruer på hver tværbjælke lokation. Start skruen 3/4 tommer i fra siden af den pyntede bord. Dette vil hjælpe med at holde pyntede opdelingen. Angive hovedet af skruen, så det er flugter med overfladen af den pyntede bord.

•Stagger hver række af pyntede således at ingen rækker har ende led denne linje op. Hvis du har brug for mere end ét stykke pyntede pr. række, skal du starte hver anden række med et halvt stykke pyntede. Bruge en 1/8-inch spacer mellem rækker af pyntede. En #8 fælles indramning negle fungerer fantastisk til dette.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger et magt redskab.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com