Blight sygdom og Bradford pæretræer

July 13

Bradford pæretræer er et medlem af Rosenfamilien familie og nå 40 fod i højden. Denne pæretræ er resistente over for de alvorligste sygdomme, men pæretræer vokser i syd er mest modtagelige for brand blight.

Identifikation

Brand blight er en svampesygdom, der ofte skader pæretræer. Denne sygdom præsenterer normalt i unge, umodne frugter, forårsager alvorlige skader på frugt og træ sundhed. Mange pæretræer er dræbt af alvorlig brand blight.

Symptomer

Symptomer forbundet med brand blight i Bradford pæretræer omfatter vand-gennemblødt og visne blomster, der bliver sorte. Kviste udvikler ofte et skævt udseende på tips og frugt vises rørstrømsk eller fedtet. Til sidst, skrumper frugten på grenen. Brand blight bakterier flytter ned i træet, der berører stammen og grene.

Kontrol

Brand blight styres bedst ved at vælge sygdomsresistente sorter på plantning tid. Pære sorter såsom Bosc og Bartlett er mest modtagelige for brand blight, med Dawn og Starks Delicious er mere resistente. At fjerne alle inficerede grene og ødelægge dem forhindrer spredning af sygdommen. Kontrollerende insekt infestationer i pæretræer er vigtigt, fordi insekter skade træer giver bakterier og svampe nem adgang.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com