Hvor hen til ophæve en stak bruser armatur

November 9

Hvor hen til ophæve en stak bruser armatur

Når du ændrer din bruser hane, kan du komme over uventede problemer. En arbejdende bruser armatur, der viser nogen funktionelle problemer kan være meget svære at fjerne fordi fittings er blevet rusten eller forkalkede over tid. Før ansætte en professionel blikkenslager til at fjerne hængende brusebad hane, forsøge at fjerne det selv. Det er en forholdsvis simpel proces, men tålmodighed og omhu er afgørende - ikke ønskede yderligere skade VVS eller dit stativ ved at gennemtvinge dens fjernelse.

Instruktioner

•Shut off vandet går til dit brusebad. Hvis bruseren ikke har en cut-off ventil, skal du slukke for vandforsyningen til hele huset.

•Drej på vandhanen og lad vandet løbe helt fra rørene.

•Indstil hvorfor bruser faucet sidder fast. Hvis problemet er rust, hvid grynet materiale, (som kan være lime depositum) eller hårdt vand oprustning, du bliver nødt til at opløse oprustning. Hvis det ikke er et problem, der er rust eller oprustning, vandhanen er sandsynligvis blot knyttet meget tæt og får brug for lidt overtalelse med olie.

•Dissolve opbygning. For kalk aflejringer eller hårdt vand pletter, sætte på opvask handsker og anvende et lag af CLR eller kalk-på-lager. For rust eller en meget stram-monteret hoved, anvende WD-40.

• Giv løsninger omkring 10 til 20 minutter til at arbejde sig gennem oprustning.

•Aftør væk oprustning med en klud. Du behøver ikke at skrubbe det rent--du tester blot, at du vil kunne bryde igennem oprustning, når du forsøger at fjerne vandhanen. Hvis oprustning ikke vil rokke sig, behandle det med løsningen igen indtil oprustning bryder op mere let.

Anslag dysefastgørelsen lirke skruen ud af vandhanen håndtaget med flad-head skruetrækker.

•Grip vandhane med din hånd og træk indtil det kommer ud. Du kan have til at anvende en god mængde af pres. Hvis du ikke kan få en god nok greb på vandhanen, wrap vandhanen med en klud, forstå det med tænger og trække igen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com