Hvordan man beregner maling krav til en væg & loft

07/28/2014 by admin

Hvordan man beregner maling krav til en væg & loft

Male et værelse er ofte en mindre dyre og tidskrævende metode til makeover end en fuld skala renovering. Men uden et godt skøn, du kan ende med at foretage flere ture til hardware butik end nødvendigt eller købe flere gallon mere maling end du faktisk har brug for. At vide hvor meget maling, du får brug for rum i dit hus er ikke så svært, som du måske tror. Planlægge dit hjem forbedring projekt på forhånd, få en tæt skøn over mængden af maling du vil har brug for og dekorere dit værelse som en pro på ingen tid.

Instruktioner

•Measure længde i inches på hver væg, du vil male og samlet disse tal på et stykke papir.

•Measure højde af rummet i inches og Multiplicer dette nummer af længde tommer summen af rummet. Dividere dette tal med 144. Dette er det samlede væg areal du skal male.

•Brug den samme metode til at finde området loftet du nødt til at male.

•Tilføj to tal du fandt i trin 1 og trin 2 for at få den samlede firkantede område af rummet. Hvis du bruger en anden maling finish til loftet, hvilket normalt er tilfældet, betragte disse to tal som særskilte projekter.

•Measure længde og bredde af hver dør og vindue, og formere disse to tal for at finde deres firkantet område. Til windows med cirkel figurer, måle vinduet fra side til side og dividerer dette tal med to at finde radius. Formere radius ved sig selv og derefter 3,1416 at finde den rude område. Tilføje sammen det firkantede område af hver dør og vindue på værelset.

•Subtract det endelige antal du fandt i trin 4 fra den samlede firkantede område af rummet i trin 3. Dette er det arbejde du skal male. Husk at holde hvert område skal males med en forskellige finish som en separat arbejdsområde.

•Ansigt til din favorit hardware butik og find malingen du vil bruge til rummet. Læs etiketten på dåse maling til at finde den kvadratiske fod kan du forvente at dække med der kan og kløft, at antal af den samlede firkantede område du beregnet til vægge og/eller loft. Det er antallet af dåser af den størrelse, du skal købe til den første pels. Nu, ganger dette antal med antallet af frakker du vil give til væggene og/eller loft for at nå frem til antallet af dåser du har brug for projektet.

Tips & advarsler

  • Husk at vægge med en ru eller tidligere umalede overflade vil tage mere maling på den første pels end glatte overflader. Også, nogle typer af maling vil spredes lettere end andre. På enhver yderligere lag skal du mindre maling. Tilføje disse faktorer i din endelige beslutning, når du køber maling til dit værelse. Om fornødent rådføre sig med dit hjem forbedring ekspert før du foretager din endelige beslutning.

Relaterede artikler