Kan du male eller papir en mur, som er knitrende og Peeling?

November 12

Kan du male eller papir en mur, som er knitrende og Peeling?

Maleri over en sprængning eller peeling mur uden at forberede de overflade første resultater i maling fiasko, hvor den nye pels fortsætter til skræl og knække sammen med den gamle maling. Maleri er en hurtig måde til at opfriske vægge og giver værelserne et nyt udseende, men en professionel maling finish skal starte med en ren, selv overflade. Vedhængende spørgsmål forekommende almindeligt fra snavs og snavs i malingen eller bare fra gamle tapet og maling aldring. Hvis du følger de samme maleteknikker, som eksperterne bruger, vil din maling vare dig for mange år.

Skrab

Krakket og afskallende maling eller tapet skal fjernes fra væggen, før alle nye maling anvendes. Professionel kvalitet maling skrabere, findes i isenkræmmere, der bruges til at fjerne og banke off enhver løs maling eller papir. Træk skraberen let på tværs af væggen i en skrabning bevægelse, men går ikke for dybt, skabe mere skade til væggen. Hvis det er nødvendigt, skal du bruge den til at løfte lager løs tapet.

Sand

Sand væg for at fjerne resten af krakning og afskallende maling eller tapet, som fjerner resterende lim fra tapetet samt lys ridser og andre væg markeringer. Klæbrige lim, bruge en selvklæbende remover. Dit resultat, bør efter slibning, være en glat selv overflade. Køre din hånd på tværs af væggen at føle for bump og ujævne områder, og sand dem, du finder.

Reparere beskadigede områder

Dybe ridser, buler, huller og chips er fælles skader vægge modtager i deres levetid. De skal repareres, eller de vil røbe sig gennem den nye maling. Anvende spackling over de beskadigede områder, og vente på det tørre, før du glatte det med slibning. Når du er færdig, vaske væggen med sæbe og vand for at fjerne snavs fra slibning således, at det ikke komme ind i den nye maling og ødelægge din finish.

Prime væggen

Primer er vigtigt for forsegling porøse områder og beskytte overflader fra fugt. Det dækker alle tidligere pletter og efterlader en glat, selv overflade for din nye frakke af maling. Brug pensel til at lægge et lag primer over muren, og vente på det tørre. Hvis flere frakker er nødvendigt, skal du vente en frakke til tørre, før du anvender en anden.

Anvende maling

Paint er tilgængelig i forskellige sheens, hvoraf hver tjener et formål. Blank finish er foreslået til brug inden for høj-fugt, køkkener og badeværelser. De beskytter vægge fra vand og kan nemt vaskes. Flad finish er traditionelt anvendes på lofter, toiletter og andre områder med lav-trafik. Højglans finish vis flere mangler i væggen, men er lettere at rengøre end flad finish. Anlæg af tapet, læse altid producentens anvisninger for korrekt anvendelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com