Hvor mange sten til at tilføje til mit franske afløb?

November 12

Fransk afløb er simpel skyttegrave, som bruger tyngdekraften til at trække vand fra fonde og lavtliggende områder. De arbejder fordi vand løber gennem grus lettere end jord, og fordi en gang i bevægelse, vandet altid løber ned ad bakke. Hvor meget grus bruges, afhænger af udformningen af den franske afløb, selv.

Overvejelser

Skyttegravene behøver ikke være skrå i en ekstrem vinkel. Et fald på en tomme per fod eller mindre er tilstrækkeligt til at trække vand fra det våde område. Skyttegravene gennemsnit 6 til 8 inches bred og 2 fod dybt, men lokale forhold kan påvirke konstruktion. En høj vandspejlet ville gøre en 2-fods dyb grøft umuligt; Det ville fylde med vand og afløb hele tiden. I stedet, et netværk af lavvandede skyttegrave kan være svaret. Dybere grøfter kan være behov for meget lange afløb.

Grus i fransk afløb

Knust sten der er ca 1 tommer i diameter linjer renden og understøtter en 4-tommer rør, der er perforeret på sin top og sider. I sandet eller lerede jord, linie grøft med landskab klud til at holde snavs ude af grus og ud af røret.

Computing volumen og vægt

Sten købmænd vil hjælpe boligejere finde hvor meget grus, de har brug for deres skyttegrave, men boligejer kan vurdere volumen og vægt, også. Grus er målt af den cubic yard eller ton.

Formere længde, bredde og dybde af renden, målt i fod eller procentdele af fødder, for at finde det samlede volumen af renden. At finde de cubic yards af grus skulle fylde renden, opdele mængden af renden ved 27, antallet af kubikfod i en cubic yard. For at finde tonsvis af grus behov, multipliceres udtagningen af renden med en faktor på 1,7.

Ikke fratrække mængden af røret fra omfanget af renden fordi du ønsker grus til våbenskjold over renden og giver mulighed for afregning.

Alternativer

Grave en ordentlig skyttegrav er hårdt arbejde, selv med en rendegraver eller tilbage-hoe. Fylde den færdige trench med grus vejer et ton eller derover kan være tilbage-breaking arbejdskraft. En ny, alternativ metode til bygning fransk afløb bruger ingen grus på alle. Drænrør sidde i renden omgivet af poly samlede materiale omsluttet af en gennemtrængelig taske. Præfabrikerede afløbet er derefter begravet med jord. Afløbet kræver ingen samling og er letvægts, giver bygherrer til at bære flere på en gang uden nogen særligt udstyr.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com