Hvordan kan jeg vide, hvis jeg har sort mug i min lufthuller?

November 13

Næsten alle forme har potentiale til at skabe negative bivirkninger for sundheden, men sort mug er især farligt. "Sort mug" henviser til en bestemt type af mug spore kendt som Stachybotrys atra (også kaldet Stachybotrys chartarum). Denne spore frigiver toksiner i den atmosfære, der kan invadere din øvre luftveje og gøre dig meget syg. Hvis sort mug vokser inde i din luft ventilationskanaler, du kan have en opskrift på katastrofe, men der er flere måder at afgøre, om du virkelig har en sort skimmel problem.

Instruktioner

•Åbn din luft ventilationskanaler ved hjælp af en skruetrækker. Skinne en lommelygte og kigge efter synlige tegn på skimmelsvamp inde i ventilationskanaler. Hvis du har nogen lækager eller vandskader, skimmel kan ophobes i det pågældende område. Skimmel vises fugtig og tyk. Du bør også bemærke en muggen aroma.

•Åbn dit centrale AC-enhed og Fjern filter (bære gummihandsker hvis du har mistanke om skimmelsvamp). Undersøge filter omhyggeligt for synlige tegn på skimmelsvamp. Beskidte luftfiltre vil ofte udvikle mug, da snavs og fugt begge indsamle på den porøse overflade. Når mug ophobes på filtre, kan sporerne nemt rejse ned i kølehullerne, når du kører enheden.

•Observe farve og konsistens af enhver mug du finde. Forme vises i forskellige farver med forskellig konsistenser, men sort mug er tyk og slimede. Mens det ser primært sort, har det også spor af mørk grøn pigmentering.

•Drej på din central air conditioning enhed kort og observere nogen muggen lugt, der opstår gennem luft ventilationsaabninger. Hvis en støbeform koloni er også dybt inde i enheden for du fysisk se, kan du stadig lugte det, som luften skubber aroma gennem systemet. Efterlad ikke luften på for mere end et minut eller to hvis du har mistanke om sort mug. Over tid, kan sporerne spredes gennem dit hjem.

•Opkald en skimmel remediator straks hvis du ser eller har mistanke om sort mug inde i enheden. En støbeform ekspert kan prøve sporerne og kontroller, at du har skimmelsvamp vokser i første omgang (kun en ordentlig analyse kan gøre en eksakt bestemmelse). Hvis du har skimmelsvamp (selv sort og grøn skimmel), kan det vise sig for at være en mindre skadelige stamme end Stachybotrys.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at adskille dine luft og opvarmning enhed. Dette vil straks annullere eventuelle garantier og permanent kan beskadige enheden. Hvis du har mistanke om, at du har skimmelsvamp, kalde en professionel.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com