Hvordan man naturligt plante Goldenseal finrødder

November 13

Hvordan man naturligt plante Goldenseal finrødder

Goldenseal (Hydrastis canadensis) er en af de mest populære urter i USA. I 1997, konventionen om International handel med udryddelsestruede vilde dyr og planter opført Gyldensegl i fare for at uddø. Plantning goldenseal naturligt i skovområderne i dets native eller lignende habitater bidrager til at øge sine numre. For at starte din egen koloni af goldenseal, plante sunde finrødder i det tidlige forår når jorden tør. Plant dem i hårdttræ står hvor træerne yder dækning og blade strøelse giver barkflis.

Instruktioner

•Rake blade strøelse fra goldenseal plantning område. Bortskaf ikke af det. Hvis der er ingen blade på webstedet, gå videre til trin 2.

•Fjern alle planter fra goldenseal seng. Grave op planter til at fjerne deres rødder, eller spray området med non-selektive herbicid. Når planterne er døde, grave dem op. Læs etiketten herbicid omhyggeligt og overholde nogen ventetid det anbefaler før plantning området.

•Till jord til en dybde af 6 inches med en hånd rorpind. Træk op eller beskære enhver lille trærødder du støder på. Grave omkring nogen store trærødder.

•Plant hver goldenseal rootlet i huller at 3/4-inch dybt og 8 inches fra hinanden og fra de store trærødder.

•Spread blade strøelse tilbage over området plantning. Ifølge North Carolina State University vokser Gyldensegl bedst under 3 til 4 inches af lys økologiske muld. Hvis der er ingen blade eller utilstrækkelig blade, muld området med en lys barkflis (blade, halm eller savsmuld) at nå frem til den passende højde.

•Kapacitet goldenseal finrødder med 1 tomme af vand. Placer en regnmåler på jorden nær området plantning til at måle hvor meget vand du give goldenseal. De skal ikke mere supplerende vand, medmindre der er mindre end 1 tommer regn i en uge.

Kil barkflis dække til 1-2 inches i det tidlige forår. Når goldenseal spirer og producerer planter med to blade, erstatte barkflis lag over sengen uden at dække planterne selv.

Tips & advarsler

  • Ikke alle træbevoksede arealer er egnet til goldenseal vækst. Skovområder med en lille mængde af underskov har den rigtige mængde af skygge. Hvis der er ingen underskov, er der for lidt sollys penetration. Tyk underskov er en indikation af at der er for meget sollys penetration for Gyldensegl at overleve.
  • Hvis du aldrig har dyrket Gyldensegl i området, kan en jord test være i orden. Goldenseal behov nærende veldrænet jordbund med en pH-niveau, der ligger mellem 5,5 og 6,5.
  • Goldenseal er vanskelig at dyrke i haven. Du skal finde en lyssky havejordstykket eller giver kunstige skygge via en skygge klud.
  • Goldenseal behov veldrænet jord at dyrke. Aldrig plante den på et sted, hvor der er stående vand tre til fire timer efter en hård regn.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com