Bunddække planter til Midtvesten til fuld sol

November 15

I Midtvesten, sammensat af stater som Illinois, Wisconsin, Ohio, Minnesota, Dakotas og Iowa, erfaringer varme somre og kolde vintre. US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 6 dækker denne region. Flere arter af indfødte planter i stand til at tjene som bunddække i fuld sol steder på din ejendom forekomme i hele dette område.

Pussytoes

De hvide blomster af pussytoes (Antennaria plantaginifolia) ligner en kattens mund, giver denne Midwestern arter dens navn. Pussytoes fungerer som et bunddække i områder hvor solen skinner hele tiden og jorden er grynet eller endda rocky. Pussytoes er tørke tolerant, vokser til 1 1/2 fødder og blomster fra April til begyndelsen af sommeren. Denne art er hjemmehørende i den østlige del af Midtvesten. Grålig blade og blomst stængler har en belægning af hår. Pussytoes bliver spredt ud og oprette kolonier, multiplikation med underjordiske skud kendt som stolons.

Blue - Eyed græs

Det store udvalg af blue - eyed græs (Sisyrinchium angustifolium) omfatter Midtvesten, hvor denne plante vokser til 2 fod høje. Blue - eyed græs er en del af den samme familie, der inkluderer iris og det er ikke medlem af græsser. Løvet bestemt minder dig om græs blade, men de attraktive blå blomster, der blomstrer i maj og juni er helt ulig dem af græs arter. Blue - eyed græs frø selv, så et par planter til at overtage et lille område og dække jorden. Plante blue - eyed græs i fuld sol, men prøv at vælge et sted for det, der er fugtige, men godt afdrypning.

Rose Verbena

Stilke af rose jernurt (Verbena canadensis) vil slå rod ofte, uanset hvor de kommer i kontakt med jorden. Dette giver mulighed for denne 1 1/2-mund-høj staude til at sprede sig og blive bunddække. Steg verbena kan lide tør jord og fuld sol steder; fugtig jord vil afholde sin vækst. Steg verbena er bedst egnet til den sydlige halvdel af Midtvesten, da det opstod i de sydøstlige stater. Plantens lang blomstringsperiode--fra April til oktober--gør det et ønskeligt bunddække. Blomsterne vil invitere både sommerfugle og kolibrier tæt på drink fra deres nektar.

Trompet Gedeblad

En løvfældende vin i de østlige dele af Midtvesten, trompet Gedeblad (Lonicera sempervirens) kan nå længder på 20 fod. Kan udføre som bunddække, denne plante har rød-orange rørformede blomster, at tiltrækker kolibrier. Trompet honeysuckle vil vokse i solen. Dens blade er grønt og blomster, som har gul indvendigt, vil være ude af foråret, med arternes blooming og tænd i vækstsæsonen. Trompet kaprifolier er koldt hårdfør zone 4, med nogle af de varmere regioner i zone 3 også apt for denne vin.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com