Forhæng & Swags vindue idéer

November 16

Forhæng tilføje stil til dit værelse, men de er også funktionelle. De filtrerer lys, beskyttelse af personlige oplysninger og holde kold udkast om vinteren og varm luft ud i sommermånederne. Gardiner kan dække din hele vinduet, en del af vinduet, eller de kan køre fra loft til gulv. Der er også forskellige måder, som de kan knyttes til stang gardiner såsom med faner, ringe eller draperier kroge.

Formelle Decor

Tekstiler skal passe sammen med det udseende, som du giver udtryk for. Silke, fløjl og brokade passer godt med en formel indretning. Disse stoffer se elegant, når hang fra loft til gulv og bundet tilbage med guld kvast reb tie backs. Fløjl forhæng med udsmykkede trim langs den nederste kant af draperier er også formelle. De kan hang ned fra toppen af vinduet til gulvet og holdt til side med tie backs, der matcher trim på bunden af gardiner.

Der er mange forskellige stilarter af gardiner stænger, der kan bruges til at formel look, såsom en messing stang med udsmykkede korsblomster på enderne eller et almindeligt tin eller træ stang.

Formelle Swags

Swags kan bruges alene som en vindue behandling eller i kombination med en drapere. Swags drapere stoffet over stangen. Der er flere stilarter af swags og måder til at sløjfe stoffet.

Når en swag bruges er alene det blot en dekorativ vindue behandling. En foret fløjl swag draperet hen over en gold stang giver en formel look, som ønsker et tungt broderet stof swag draperet over en udsmykkede messing stang med glas korsblomster. Når de anvendes i kombination med en drapere, er swag lavet af samme stof som drapere.

Casual Swags

Swags er oftest bruges i en formel sammenhæng, men de kan også passer godt ind i en mere afslappet indretning. Overveje en swag, i en fed plaid eller en blomstret design stof draperet over en malet træ stang. En anden mulighed ville være at have en swag, lavet af en off-white nubby bomuldsstof og klippede med en bred grosgrain bånd af en kontrasterende farve.

Du kan også kombinere disse swags med et forhæng lavet af matchende stof. Gardiner kan gå fra loft til gulv, fra toppen af vinduet på gulvet eller fra toppen af vinduet i bunden af vinduet.

Almindeligt træ stænger passer ind i den afslappede indretning; de kan være malet eller bejdset.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com