Pejs madlavning grill

November 18

Hvem har faktisk ristet kastanjer over åben ild eller ristet skumfiduser på en pind er bekendt med de teknikker, der anvendes til pejs madlavning. Eller i nødsituationer, kan pejsen tjene som en improviseret komfur med en pejs grill, men Vent ikke for en strømafbrydelse at drage fordel af din pejs til madlavning. Pejs Grill er udviklet til at understøtte gryder og pander, som de lave mad. Fordi grill der bruges med åben ild inde, er korrekt brug af grillen afgørende for sikkerheden af din husstand. Kigge efter pejs madlavning grill sælges som gridiron grill eller Tuscan grill.

Byggeri

Camping grill, gridiron grill og toscanske Grill har alle lignende konstruktion til udendørs madlavning grill til madlavning over en pejs brand, bestående af et rack støttet over brand på ben eller en rack. Specielle kendetegn adskiller de forskellige typer af grill. Kigge efter en støbejern pejs madlavning grill. Disse griller bliver tungere end chrome stål sorter, men den støbejern bevarer varmen længere og understøtter tunge gryder og pander bedre end den letvægts stål af en camping grill. Før du beslutter dig at forfølge hobby med pejs grilning aktivt, prøv det på en interimistiske grill først. Støtte en grill rist på toppen af et par af mursten placeret i hver ende af risten.

Funktioner

Kigge efter grill understøttes på en justerbar rack i stedet for på faste ben. Rack gør det muligt at flytte til riste højere eller lavere, afhængigt af ild i pejsen. Ideelt, grillen skal holde maden 4 til 6 inches over ilden. Nogle toscanske grill beslutningstagere Byg pejs grill som en kombination panini tryk og rotisserie. Mad er holdt fast mellem to grill riste. I stedet for flipping maden med en spatel til at koge toppen efter bunden browns, er begge riste med mad mellem roteret for at koge anden siden af maden. Sådan en innovation er for alvorlige pejs grillers villige til at betale den ekstra herlighedsværdier.

Indirekte madlavning

Ligesom en udendørs grill kan sættes op til køligere, mere kontrolleret indirekte madlavning, kan så en pejs grill. Også kendt som hearthside grilning, er madlavning grillen sat op på skorstenen direkte foran ilden. For denne madlavning metode, sænke riste, hvis det er muligt til 2 1/2 inches fra gløderne. Du koge ved at flytte gløder fra pejs til under grill i en lavvandet lag mindre end 1 tommer dybt under mad til at producere en lav madlavning varme. Kokken skal holde et vågent øje på maden fordi maden tæt på de varme gløder ændrer tilberedningstiden. Brug denne madlavning metode til delikate kød, grøntsager, brød og frugt.

Direkte madlavning

Skovl hot gløder fra pejs grill direkte under maden og du har produceret en indendørs version af grill grill. De samme tilberedningsmetoder for høj-varme direkte madlavning bruges med sådan en opsætning. Placer pejsen madlavning grill i ilden til at varme langsomt. Dette sikrer en varm madlavning overflade, og det forhindrer en hurtig swing i temperatur, der kunne skade metal af grillen. Maden sidder 4 til 6 inches direkte over en bunke af gløder højere end 1 tommer for høj varme. Følg tilberedningstiden i opskrifter til pejs grille eller bruge direkte grillning instruktioner som retningslinjer og brug en mad termometer til at kontrollere mad har kogt igennem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com