Usynlig indhegne installationsvejledning

November 20

En usynlig indhegne system indeholder en hund i en gård uden boligejer skulle opføre et træ eller kæde link hegnet. Efter den usynlige indhegne installation, skal hunden uddannes til at lære grænserne for hegnet. Hegnet wire arbejder med en sender og en modtager krave til at advare hunden, når han er fik at tæt på grænsen. Hvis hunden fortsætter, sender kraven et chok at stoppe hunden. Korrekt installation er afgørende for at holde en usynlig indhegne fungerer korrekt.

Instruktioner

•Find en indendørs væg med en strømkilde i nærheden hvor du vil montere senderen. Du skal køre en wire udenfor fra senderen, så vælg en væg med et vindue i nærheden eller en mur, som du kan bore et lille hul igennem. Du kan montere senderen i en garage, hvis du bor i et område, der ikke har ekstremt kolde vintre.

•Indstil den grænse hvor wiren skal placeres. Markere grænselinje for hegnet med spraymaling. Hvis du skal gå over indkørsler eller fortove, brug kridt til at gøre linjen. Bruge en græsplæne edger eller spade skovl til at gøre en 3-tommer dyb grøft langs spray grænselinjen. Bruge konkrete saven til at gøre en 2-tommer skåret i beton efter grænselinjen.

•Monter senderen til væg inde med monteringsskruer, der kommer i installation kit. Bruge boremaskine og 1/8-tommer bore bit til at foretage et lille hul gennem den indvendige væg ydervæg udenfor. Dette hul skal bruges til at fodre de to ender af wiren ind i hjemmet til senderen.

•Når den første ende af ledning ind i hullet. Krog denne ledning op til unplugged senderen. Når ledningen er sikker, skal du lægge wiren i renden. Sørg for wiren er stram men ikke strakte. Hjørner skal være afrundede og firkantet ikke--bøje ikke wiren på hjørnerne, men gøre en runde hjørne.

•Når anden enden af wiren gennem hullet på indersiden. Tilslutte ledningen op til senderen. Tænd senderen. Hvis kablet ikke er brudt eller beskadiget, vil grønt lys gå på, fortæller dig, at wiren er i orden. Tag senderen.

•Dæk op skyttegrave med snavs fjernes. Hvis du har brugt plæne edger, tamp ned snavs og græs så at det ikke løfte ned wiren.

•Brug den konkrete silicium fugemasse til over grøft i betonen. Fugemasse perle bør flugter med overfladen af indkørsel eller fortovet.

•Drej på senderen. Placer flagene og begynde at træne hunden.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge kraven til at teste ledningen ved at dreje på kraven og senderen. Hold kraven i hånden. Gå mod hegnet og advarslen bipper vil lyde.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com