Sådan Treat æbletræer med Blight naturligt

November 20

Sådan Treat æbletræer med Blight naturligt

Æbletræ forpester-- eller brand blight--er en bakteriel sygdom, der påvirker blade, blomster, skud, grene, frugter og rødder af æbletræer, desuden til andre træer i Rosenfamilien. Yngre træer kan hurtigt blive dræbt af denne bakterie, der træder først gennem blomster eller sår på træet før spredning. Kraftige regnskyl kan lykkes i at sprede blight hurtigt, så hvordan man kan behandle apple tree blight naturligt og hurtigt er vigtigt at bidrage til at mindske spredningen af denne potentielt dødbringende sygdom.

Instruktioner

•Prune inficerede mildt træer ned til det sunde træ til at stoppe spredningen af sygdommen; Dette gøres bedst i den hvilende fase af træ om vinteren.

•Sterilize enheden skæring mellem hvert snit med en opløsning af tre dele eddike til en del vand. Omhyggeligt beskære grene 8 til 12 inches under den inficerede træ på træet.

•Prune kun de inficerede dele af større stængler hvis infektionen ikke er over 50 procent af grenen; skære igennem barken to inches uden for at fordærve. Undgå at bruge skarp-vinklede nedskæringer og skrabe off alle de inficerede bark ned til det sunde træ.

•Treat store udsat sår på træet med eddike til at desinficere og beskytte træet. Enhver stilke med mere end 50 procent skader bør være helt fjernet fra træet og ødelagt.

•Tag smittede grene i løbet af sommeren på følgende betingelser: Hvis infektioner ses i unge levende træer er i fare for bakterier spredes til de vigtigste stilk eller grene; Hvis der er begrænset infektioner fundet i ældre sunde træer; og i en tid, hvor arbejdet kan udføres under tørre forhold.

•Applicer et naturligt mineral kobber spray til træ som Bonide flydende kobber Spray, en fungicider og bakteriedræbende godkendt til økologisk havearbejde. I modsætning til andre ikkeøkologiske kobber sprays, denne spray kan anvendes både under hvilende sæsoner eller sæsoner af vækst, og er sikker på blomster og frugter.

Tips & advarsler

  • Undersøge dine æbletræer regelmæssigt for tegn på apple blys, som kan vises som træer Angiv Aktiv vækstfase. Inficerede blomster vil være visne og brune, med en lys tan rødlig væske stof oozing fra inficerede grene og stammen cankers, som senere vil blive mørkere efter eksponering for luft.
  • Fjerne alle inficerede kviste og grene fra området efter beskæring, og brænde dem for at hindre spredning af apple blight smitte til andre træer og grene.
  • Undgå brug af overhead kunstvanding, da vand kan hurtigt spredes apple blight til andre dele af træet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com