Ideer til uden for trætrapper

November 21

Ideer til uden for trætrapper

Udendørs træ trappe kan variere fra en simpel, weekend DIY projekt til en omfattende design, der kræver en erfaren entreprenør. Hvis dit behov er til blot at udskifte en slidt ud trappe, gå et skridt videre med en smule kreativitet. Få mest ud af den naturlige skønhed, holdbarhed og lang levetid af træ. Resultaterne kan gøre en stor forskel i bremse appel og udstiller den stolthed du har i dit hjem.

Overlappende trapper

Oprette overlappende trappen til et hjem bygget på en skråning. Denne behandling vil gøre en sofistikeret erklæring for trætrapper til indgangen til et hjem eller trapper, der fører til en gårdhave eller pool område. Gøre en bredde forskel på mindst 2 fødder for hvert niveau at oprette kaskade-virkning, startende fra jordoverfladen og fortsætter til toppen landing niveau af trappen.

En anden overvejelse for yderligere indvirkning er at plette den ydre 2 eller 3 inches af træ i en kontrasterende farve til hvad du bruger som den vigtigste pletten farve. For eksempel brug en ahorn pletten for den store farve og en redwood pletten for en kontrastfarve langs kanten af trappen. Kontrasten vil også tjene som en sikkerhedsforanstaltning ved at definere hver trappe, som kan være ganske gavnligt og nyttigt for børn og ældre familiemedlemmer og besøgende.

Mixed Media

Bruge en mixed media teknik til at give dine trapper moderne flair. I stedet for at anvende træ til balustre, bruge metal rør. Tage idéen om et skridt videre og designe balustre køre vandret i stedet for lodret. Bore huller til tråd tunge gauge wire vandret mellem rørene, eller bruge meget tyndt rør. Du har måske set denne type af behandling i magasiner med indvendige trapper til lofts og moderne hjem. Teknikken vil arbejde lige så godt til en udvendig behandling så hjemmet formidler brugen af moderne arkitektoniske teknikker både indendørs og udendørs.

Trappe privatliv hegn

Hvis du udformer trapper til en baggård, der er åben og uden hegn, bruge gitter til at tilføje et strejf af privatlivets fred. Vedhæfte 2 x 6 gitter paneler langs træ trappen rækværk. Du kan forskyde paneler hver 2 eller 3 fødder eller støder panelerne for at skabe en kontinuerlig panel. Hvis du ønsker at blokere for synlighed på den ene side (f.eks. en side, der vender ud mod en gade), bare bruge gitter på siden af trappen. Pletten træ trapper og gitter i samme farve for at gøre hegn matche trappen og give designet et velkoordineret kig.

Træ vindeltrappe

Et andet design, der får mere bruge indendørs end udendørs er vindeltrappe. Sorteper tradition. Oprette en udendørs træ vindeltrappe til dit hjem. Selvfølgelig, skal du overveje, hvor du vil bruge det, sikkert og korrekt. En idé er at bruge en spiral til at skabe en exit for en ovenpå værelse eller hjemmekontor bruges af voksne. Dette look kan blend godt med et hjem, der har en mursten eller træ udvendigt. Træet kan malet hvidt til en farve pop til kontrast med en mursten hjem eller farves i en mørk farve som valnød til kontrast mod en stuk hjem at give hjemmet et europæisk udseende.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com