Home-løsninger til Curling bånd opbevaring

11/24/2012 by admin

Curling bånd er en gave-indpakning og crafting drøm, så du kan oprette flotte buer til toppen præsenterer med meget lille indsats. Men uden en lille smule af organisation, lagring curling bånd er ikke sådan en drøm. Det er ikke nødvendigt at bruge et ton af penge på dyre store-købte arrangørerne, men da home-løsninger til curling bånd opbevaring eksisterer og er meget let at gennemføre.

Lagring af Curling bånd

Uanset den hjemme løsning du vælger at gemme curling bånd, skal på forhånd du wrap curling bånd helt omkring dens spool (eller et toilet papir rør hvis du har mistet spolen) og holde et lille stykke tape til den løse ende at sikre det og gøre det lettere at administrere.

Selvfølgelig, hvis du har tapede enderne, kan du bare gemme det i en kasse, men for lettere adgang til enkelte bånd farver eller mønstre, har du flere muligheder. For eksempel, tage en gamle skotøjsæske og skære små firkanter omkring en tomme fra hinanden langs bunden af boksen. Derefter, line curling ribbon spoler op inde i kassen og trække den løse ende af hver gennem et hul.

Stick blyanter eller træ spisepinde lige ind i et stykke af polystyren skum eller blomsterhandlers skum. Slide curling bånd spoler på blyanter eller spisepinde til let for at trække. Tape enderne, når du er færdig for lettere opbevaring.

Få et plastik papir håndklædeholder, der kan fastgøres til skrivebordet håndværk eller væg i dit crafting område (som dem, der holde op under dit køkkenskab), skub curling ribbon spoler på en tynd dyvel stang og sikre dyvel til papir håndklædeholder.

Oprette en curling bånd træ ved fastgørelse et PVC rør oprejst på et lille stykke krydsfiner eller 2 x 4, så bore huller gennem røret. Skære wiren bøjler, så kun den flade bund stykke rester, og tråd dette stykke gennem hullerne. Hænge curling bånd spoler på de fremspringende ledninger.

Hvis du er lidt mere handy, kan du lave dine egne bånd rack ved at oprette en enkel ramme fra træ og bore huller i to sider. Slide dyvel stave gennem huller til at oprette stativer, kan du skubbe din båndet spoler op på før du placerer det i rammen.

Endeligt, med en smule fantasi og måske ændring, du kan bruge næsten alt til at gemme curling bånd eller bygge din egen brugerdefinerede curling bånd storageløsning.

Relaterede artikler