Hvordan man opbygger et hindbær hegn

April 6

Hindbær vokse i sammenfiltrede hække dannet fra lang buet Stokke. Hvis dyrke bær med henblik på høst dem, opbygge en hegnet eller espalier og uddannelse af Stokke gør plukke bær lettere. Hvis spidsen af en stok rører jorden, vil det rod og danne en ny stok det følgende år, så at holde Stokke fra jorden vil kontrollere tykkelsen af din hæk. Mange typer af hegn kan bygges, men det enkleste er ofte det mest effektive middel til støtte og kontrol.

Instruktioner

•Sink dine indlæg på enten afslutte din patch, og hver 8 fod i mellem. Hindbær er toårige, så de vender tilbage år efter år med hver enkelte sukkerrør varede to år og nye hele tiden vokser.

•Nail en cross beam 30 inches bred på tværs af stillinger groft 40 tommer væk fra jorden.

•Stræk en del af hegnet ledning ned rækken mellem de ender af hver bjælke. Elhegn ledning er ideel, fordi det er glat og let at arbejde med. Når du er færdig, skal du have to tråde af wire 40 inches off jorden og kører parallelt med hinanden 30 inches fra hinanden.

Uddelingen wire med hegnet hæfteklammer, placere to hæfteklammer i en V over halen af wiren og hamren dem hele vejen ind i skoven.

•Train berry Stokke ved at lægge dem, der er høje nok over ledninger, opdrage dem mellem de to ledninger så tips vender udad hvor picking vil være let.

Tips & advarsler

  • Placere en yderligere hæftning en tomme eller så fra den oprindelige hæfteklammer og hammer det i omkring halvvejs eller indtil nogen slæk i ledningen er taget op. Denne korte kan nemt være poppet ud i efteråret til at løsne wire for at holde jorden sammentrækning fra skadelige hegnet.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com