Borehoved sidder fast i stutteriet

11/29/2012 by admin

Borehoved sidder fast i stutteriet

En lejlighedsvis, men kan forebygges, problem, når du bruger en elektrisk eller batteridrevet bore, er boret at sidde fast i en stud eller anden stykke træ bliver boret. Et særligt problem er den smule at sidde fast i en brudt bolt metal stud.

At få galt fra træ

At fjerne borehoved fra træ stutteriet bør være enkle. Den glatte skaft af drill bit vil fremspringende fra stutteriet. Brug et par tænger til at trække på borehoved. Hvis det ikke kommer let, drej smule mod uret mens du trækker.

Forebyggelse/løsning

Forhindre problemet med en stak borehoved ved at betale opmærksomhed, når du vedhæfter bit til boremaskine chuck. Drill chuck holder bit, og løsner og strammer for at tillade dig at interchange forskellige størrelse bits. Når du indsætter et borehoved, skal du bruge tasten chuck for at stramme borehoved helt. Tilspænd alle chuck huller.

Boret fast i Bolt Stud

Hvis i stedet, borehoved har fået fast i stud af en metal bolt, under et forsøg på at udtrække brudt bolten, skal du muligvis Maskinværksted værktøjer. Du kan prøve svejsning nogle materiel til den knækkede lidt at give dig noget at gribe fat. Du kan bruge en plasma cutter til at fjerne materialet. Du kan også bruge Tryk udvinding, der vil elektrisk smuldre stutteriet.

Relaterede artikler