Min Pony hale plante har Bugs

12/02/2012 by admin

Min Pony hale plante har Bugs

Pony hale plante (Beaucarnea recurvata), også kaldet hestehale palm, elefant fod træ og flaske palm, producerer en røgfane af lange blade, der ligner en uregerlig hestehale på toppen af en enkelt, lang kuffert. Selvom sjældent skadet af alvorlige insekt problemer, er planten undertiden generet af spider mider, mealybug og skala. Når fanget tidligt, er disse insekter meget lettere at fjerne og kontrollere, så tjek ofte for tegn på insekter.

Skjoldlus

Voksen skjoldlus danner en hård skal over deres krop og sjældent flytte. De ligner ofte en lille tan, brun eller grå klump snarere end et insekt. Som de foder, udskiller de en klæbende stof kaldet honningdug, der efterlader indskud på bladene og kan dryppe på bordplader og gulve. Hvis der er kun et par skjoldlus på anlægget, vaske dem af med en blød klud og sæbevand eller fjerne dem med din Fingernegl eller en lille kniv. For større skadedyrsangreb, brug insektmidler indeholdende insekticid sæbe, permethrin, resmethrin eller pyrethriner.

Mealybugs

Mealybugs er tæt knyttet til skjoldlus og foder og udskiller honeydew i en lignende måde. I stedet for en hård skal producerer de voksagtig filamenter, der ligner aflejringer af bomuld. Vatpind individuelle insekter med en vatpind, der er mættet med insekticid sæbe eller en halv-og halvt løsning af alkohol og vand. Spray store parasitære med et insekticid, der indeholder tetramethrin, bifenthrin eller permethrin efter pakke instruktioner.

Spider mider

Spider mider er meget små insekter, der er vanskelige at se. Tegn på angreb omfatter lyse blade med bittesmå prikker og stropper på undersiden af bladene. De æder planter af piercing blade med en skarp Snabel og sucking plante-saft. Spider mider sprede sig hurtigt til andre stueplanter, så isolere anlægget straks. Fjern gjorden fra bladene og tør undersiden af bladene med en blød klud og sæbevand. Gentag behandlingen i fem til syv dage.

Forebyggelse

Mealybugs, skjoldlus og spider mider er fælles drivhus skadedyr, at skaffe sig adgang til boligen på nye planter. Check nye planter nøje for tegn på insekter før køb. Beskytte din houseplants ved at isolere nye planter i tre eller fire uger. En afstand på 10 fødder er normalt nok til at holde insekter i at sprede sig fra plante til plante. En sund plante sjældent bukker under for insektangreb. Give hestehale palmer med lys, en rummelig gryde og en pottemuld, der dræner hurtigt. Vand først når jorden er tør i en dybde af 2 inches og foder hver måned med en flydende stueplante gødning i løbet af foråret og sommeren.

Relaterede artikler