Hvordan til at bremse banan modning

December 3

Bananer forkæle hurtigt, især hvis de er købt moden. Denne frugt giver sådan en begrænset tidsramme for forbrug, små familier ofte risikerer brun rørstrømsk bananer, før de har haft tid til at spise en hel bunke. Kan træffes nogle foranstaltninger til langsom modningen af bananer og holde frugt frisk til den længste muligt tidsramme. Hvis alt andet fejler, Husk at overmodne bananer er ideel til brug i opskrifter som buddinger og brød.

Instruktioner

•Purchase bananer når de er stadig grønne for den længste holdbarhed. Når høst din egen bananer, fjerne den klaser fra træet, mens de er stadig fast og grøn. Bananer modnes bedst fra træet.

•Opbevar bananer ved stuetemperatur indtil de er modne. Et sted på tælleren fra direkte varme og lys er bedst. Udpege en frugt skål eller banan rack til netop dette brug. Må ikke opbevares i en forseglet pose eller container, da dette forårsager bananer til modner hurtigere. Holde bananer fra æbler og tomater, som producerer en gas, der også øger modning.

•Se bananer til modenhed. Peak modenhed er opnået, når bananen skræl er lyse gule og fri relativt for pletter eller pletter. Stilken skal være fleksible, men ikke blød eller rørstrømsk.

•Sæt bananer i køleskabet når de har opnået modenhed. Dette vil bremse modningsprocessen og bevare frugt friskhed. Selvom skræl vil hurtigt blive misfarvede, bo frugt inde vil på peak modenhed. Placer ikke umodne bananer i køleskabet, som de aldrig helt vil modnes.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com